Ναι, καλά καταλάβατε. Αφού πούλησε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, κεραλοιφές και ματζούνια του Αγίου Όρους δια πάσαν νόσον, αφού έχυσε το ρατσιστικό του δηλητήριο προτείνοντας ξερονήσια για τους πρόσφυγες και νάρκες (!) κατά μήκος των συνόρων (για να σκοτώνονται ευκολότερα τα γυναικόπαιδα), ο Κυριάκος Βελόπουλος έπιασε και το ζήτημα του κορονοϊού.
«Μάστορας» από τους λίγους στο παπατζιλίκι, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βρήκε τη λύση για την προστασία από τον κορονοϊό με την αλοιφή «Βυζαντινόν»! Ενημέρωσε δε το κοινό του ότι πρόκειται για «κοκτέιλ ουσίων», κάποιες εκ των οποίων υπάρχουν στην Αυστραλία. Το πως συνδύασε την Αυστραλία με το Βυζάντιο και τον κορονοϊό, μόνο ο ίδιος ξέρει.


Είπε, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης:
«Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα».
Θα συμφωνήσουμε με την τελευταία πρόταση του Βελόπουλο. Μη φοβάστε ούτε τις ιώσεις, ούτε τα βακτήρια. Στους ακροδεξιούς, τους πατριδέμπορους και τους παπατζήδες να ‘χετε το νου σας γιατί είναι αδίστακτοι στην εξαπάτηση.