7 Απρ 2020

Σας είχε λείψει ο εμετός του Τσιάρτα; – “Αυτούς τους ανεκδιήγητους του ΠΑΜΕ γιατί δεν τους μαζεύει η αστυνομία;”


Ο Βασίλης Τσιάρτας σπάει τη σιωπή του για να κάνει μια βαρυσήμαντη παρέμβαση.


Αυτή τη φορά η παρέμβαση του Τσιάρτα γίνεται στο προφίλ του στο Twitter και εδώ μπορούμε να ανοίξουμε μια σύντομη παρένθεση για να σημειώσουμε πώς αυτοπροσδιορίζεται ο ίδιος και πώς περιγράφει τα ενδιαφέροντά του.
Αθλητικά Ανατροφή παιδιών Ειδήσεις Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες Επιδραστικές προσωπικότητες τεχνολογίας Επιστήμη Επιχειρήσεις & Οικονομία Κυβέρνηση & Πολιτικά
Έχουμε και λέμε: Ανατροφή παιδιών (ο κατάλληλος άνθρωπος για να τα κάνει φασίστες), ενδιαφέρουσες φωτογραφίες (ακούγεται σχεδόν πονηρό αλλά ας το προσπεράσουμε), Επιδραστικές προσωπικότητες (σιγά μην ασχολούμαστε με τον κάθε ασήμαντο και όχι με influencers), τεχνολογίας (του ξέφυγε και ένα γράμμα, εντάξει, εκτός και αν εννοεί “επιδραστικές προσωπικότητες τεχνολογίας”, γιατί δε βάζει κόμματα στο ενδιάμεσο και είναι γενικώς υπεράνω κομμάτων ο φασισμός του), Επιχειρήσεις (αλίμονο), Κυβέρνηση & Πολιτικά (γιατί αν δεν μπεις σε μια κυβέρνηση, τι να την κάνεις την Πολιτική. Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζουμε.
Ο Βασίλης Τσιάρτας αναρωτιέται βασικά γιατί δεν μαζεύουν τα ΜΑΤ τους υγειονομικούς που έκαναν τη συμβολική τους κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό. Ίσως να θεωρεί λογικό να αναλάβει επιτέλους η ΕΛ.ΑΣ. τον κρίσιμο τομέα της υγείας και να επιβάλει μια τάξη -μάσκες οι μεν, μάσκες οι δε, μην κολλάτε στις λεπτομέρειες.
Κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί δε μαζεύει κάποιος τον Τσιάρτα επιτέλους. Το πραγματικό ερώτημα, ωστόσο, είναι τι διαφορετικό λέει αυτός ο φασίστας από τα παπαγαλάκια των “δημοκρατικών ΜΜΕ”. Το πολύ-πολύ να αλλάζει η διατύπωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ