Τον αρχιιμπεριαλιστή πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ «αγάπησαν» και πάλι τα ναζιστικά θρασίμια της Χρυσής Αυγής. Η άκρως προκλητική και αυταρχική στάση του αμερικανού προέδρου απέναντι στα εκατομμύρια διαδηλωτών, που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας έπειτα από τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ, δε θα μπορούσε παρά να βρει ένθερμους υποστηρικτές στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Ενθουσιασμένοι από την πρόθεση Τραμπ να κυρήξει ως… «τρομοκράτες» τις αντιφασιστικές οργανώσεις, οι χρυσαυγίτες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους. Στο φασιστοσάιτ τους «Ethnikismos» υιοθετούν πλήρως την φρασεολογία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αποκαλώντας τις διαδηλώσεις του αμερικανικού λαού ως «υποκινούμενες ταραχές». Ταυτόχρονα επιχαίρουν επειδή, όπως γράφουν τα φασιστοειδή, ο Τράμπ «αποφάσισε να σπάσει επιτέλους τα δεσμά του και να απελευθερώσει τον πατριωτισμό του»!!
ethnikismos net 1
Τα υπόδικα ναζιστικά απόβλητα που σήμερα γράφουν ύμνους για τον «πατριώτη Τραμπ» είναι τα ίδια ναζιστοειδή που μόλις πριν λίγους μήνες τον αποκαλούσαν… «παλιάτσο Τραμπ».
Προφανώς, ως γνήσιοι ρατσιστές, οι εγκληματίες χρυσαυγίτες ενθουσιάστηκαν από το ρατσιστικό φονικό στη Μινεάπολη, σπεύδοντας να χαρακτηρίσουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ ως… «υποκινούμενες».
Είτε στις ΗΠΑ, είτε στην Ελλάδα, τα φασιστικά γουρούνια, τα ρατσιστικά κτήνη έχουν την ίδια απεχθή μούρη. Γι’ αυτό και ο λαός πρέπει με την πάλη του να τους τσακίσει, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.