12 Ιουλ 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ Κινητοποίηση αγωνιστικής υποδοχής του πρωθυπουργού και καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής (ΦΩΤΟ)

Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συγκέντρωση εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Κέρκυρα, σήμερα έστειλαν μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που τσακίζει τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού.
Επιφυλάσσοντας αγωνιστική υποδοχή στον πρωθυπουργό που σήμερα επισκέπτεται το νησί, εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς της Κέρκυρας καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική και κάλεσαν σε ενίσχυση του αγώνα μέσα από την οργάνωση στα σωματεία για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.
Το πρωί έγινε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης στην Πόρτα Ριάλα, όπου εκπρόσωποι σωματείων και φορέων απηύθυναν χαιρετισμούς. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σταμάτης Πελάης πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Ν. Κέρκυρας ο οποίος κατήγγειλε την κυβέρνηση που με την πολιτική της ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των μεγαλοξενοδόχων, των tour operators, των εφοπλιστών ενώ την ίδια ώρα για τους εργαζόμενους διαμορφώνει συνθήκες γαλέρας χτυπώντας τα δικαιώματά τους.
Στη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο Γιώργος Πέρρος από την ΕΓ του ΠΑΜΕ, επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα αγώνα προς την κυβέρνηση και την εργοδοσία ότι θα συνεχίσουν την πάλη τους για τα δικαιώματά τους, η φωνή των εργατών δεν φιμώνεται, η απαγόρευση διαδηλώσεων δεν θα περάσει.
Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Κέρκυρας ενώ ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για τις 5 το απόγευμα στην Ελαιουργία στις Σινιές.
1 / 9
ΣΧΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ