5 Ιουλ 2020

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν ξεσαλώσει στο όνομα του κορονοϊού (VIDEO)



Τη θέση του ΚΚΕ ότι οι οργανωμένες παραλίες πρέπει να ανοίξουν χωρίς εισιτήριο, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στη Βουλή. Υπογράμμισε πως τα λαϊκά στρώματα είναι επιβαρυμένα και δεν πρέπει να επιβαρυνθούν και με το εισιτήριο για τις παραλίες.
Το δεύτερο επείγον θέμα που έθεσε ο Θ. Παφίλης είναι ότι η εργοδοσία και η κυβέρνηση «έχουν ξεσαλώσει εν ονόματι του κορονοϊού».
Αναφερόμενος στην περίπτωση της ΛΑΡΚΟ, όπου οι εργαζόμενοι εκβιάζονται με «ιδιωτικοποίηση ή κλείσιμο», κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει αυτή την τακτική. «Σταματήστε και βάλτε μπροστά την εταιρεία, σταματήστε να εκβιάζετε τους εργαζόμενους», είπε, επισημαίνοντας ότι η ΛΑΡΚΟ έχει πολύ μεγάλη ιστορία από άποψη κινήματος.
Οι άλλες περιπτώσεις εργοδοτικής ασυδοσίας που ανέδειξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ αφορούσαν τις εταιρείες «ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι ΑΕ», «ΣΝΑΪΝΤΕΡ ΕΛΕΚΤΡΙΚ» και την ΕΑΒ.
Η παρέμβαση του Θ. Παφίλη έγινε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου «East Med». Όπως είπε, από τους ανταγωνισμούς για την ενέργεια, το μόνο που κερδίζουν οι λαοί είναι αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ