10 Μαΐ 2021

ΔΕΗ : ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ "ΚΟΛΟΣΣΟΥ"

 


 

 
Μια είδηση που περνά στα ψιλά της διεθνούς ειδησιογραφίας που ομως δείχνει την μεθόδευση που παίχτηκε εναντίον ενος ολόκληρου  λαού επί χρόνια .....είναι η ακόλουθη απο την "ΙΣΚΡΑ" .Αν ειναι αλήθεια πρόκειται για κορυφαίο έγκλημα κατά χώρας και στα ενεργειακά της αποθέματα ....Πραγματικά μη βρίσκοντας τρόπο οι "έμποροι των Εθνών " να αλλώσουν την Ενέργεια μιας χώρας και να διαλύσουν τον ενεργειακό ΚΟΛΟΣΣΟ της χτύπησαν στην καρδιά της και στοχευμένα  .Σε εποχές ανάπτυξης του καπιταλισμού στην Ελλάδα ,τότε που χρειαζόταν άφθονη και φθηνή ενέργεια ανδρώθηκε η ΔΕΗ και γρήγορα με τον ιδρώτα και το αίμα του λαού έγινε ο γίγαντας της ενέργειας της χώρας και μονοπώλειο σε εναν τομέα κορυφαίο για χώρα .Είμασταν κι ευλογημένη χώρα σ αυτόν τον τομέα μιας κι η πηγή της ενέργειας υπήρχε άφθονη στο υπέδαφος μας : 
ΛΙΓΝΙΤΗΣ !!
Εγινε όμως ενα λάθος γι αυτούς .Η ΔΕΗ χτίστηκε κι ανδρώθηκε ως ΚΡΑΤΙΚΗ και ΔΗΜΟΣΙΑ ,κι αυτό μπορεί να βόλευε οσο ο καπιταλισμος ηταν στα σπαργανα και στα πρώτα του βήματα ,όμως σε εποχές που ο καπιταλισμός έγινε ιμπεριαλιστικός κι ανεπτυγμένος κάθε "κρατικό" ηταν κι απαγορευτικό για το σύστημά τους .Βρέθηκε λοιπόν η ευκαιρία και άρχισαν να ξηλώνουν το γαιτανάκι ....
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΟΥ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !! 
Περίπου δημιούργησαν ενοχές σε καθε Ελληνα που ρύπαινε  με τη ΔΕΗ του τον πλανήτη !! Με το σύνδρομο του ΕΝΟΧ κατάφεραν ενα λαο ολόκληρο να προτιμά να διαλύσει τον κολοσσό του για να γλυτώσει η ΓΗ !! Βάλαν και τα "παπαγαλάκια " τους (δημοσιογράφους ,βουλευτάδες κλπ) να ενισχύουν αυτό το σύνδρομο και αργά ή γρήγορα πείστηκε ενας λαός ολόκληρος οτι ειναι  ΕΝΟΧΟΣ ....
Αρχικά βγαλαν Ευρωπαική "οδηγία " για απαγόρευση του ΛΙΓΝΙΤΗ  κι άρχισαν να κλείνουν μονάδες ,μετά κόψαν την ΔΕΗ σε κομματάκια κι αρχισαν την Ιδιωτικοποίηση . Ετσι σήμερα  έχουμε ενα σωρό ΙΔΙΩΤΕΣ στην ενέργεια (που χρησιμοποιούν ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ της ΔΕΗ ) και  πουλάνε ρεύμα που το μεγαλύτερο μέρος του εξακολουθεί να το παράγει ...Η ΔΕΗ .
Το ιδιο εκαναν με τον ΟΤΕ , την Ολυμπιακή ,την ΕΥΔΑΠ κ.ά .
ΤΟ ΨΕΜΑ ομως εχει κοντά ποδάρια .Αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται η "πατάτα" κι ο βασιλιάς ξεγυμνώνεται στα μάτια των υπηκόων του .
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,το ΝΕΡΟ , η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , η ΥΓΕΙΑ κι η ΠΑΙΔΕΙΑ κι η ΓΝΩΣΗ ηταν απο τα γεννοφάσκια τους ΑΓΑΘΑ .....και ΕΠΡΕΠΕ να ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ .
Και θα ναι ντάλα μεσημέρι οταν τα ξαναπάρουν οι ΛΑΟΙ στα χέρια τους 
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ .....ΔΩΡΕΑΝ !! 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΕΡΑΣΕ ,ΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΡΩΜΑΕΙ 



"ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ "
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ