6 Μαρ 2012

Ελεεινή χυδαιολογία


Ελεεινή χυδαιολογία 

 Συνεχίζουν με αμείωτη ένταση, τα αστικά μέσα ενημέρωσης και τα παρακλάδια τους στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για ακροδεξιούς, φασιστικούς ιστοχώρους, είτε για πολύχρωμα και εναλλακτικά μπλογκς, να σπέρνουν συκοφαντίες και ψεύδη για την στάση του ΚΚΕ απέναντι στην καθεστωτική ανακύρηξη ως κίνημα, της πώλησης φθηνής πατάτας απο τους παραγωγούς μερικών περιοχών της Μακεδονίας.


 Το παρακάτω κείμενο μας στάλθηκε από φίλο του μπλογκ και δημοσιεύεται σε διάφορα παρακρατικά / ακροδεξιά μπλογκς και ιστοχώρους, τα οποία όμως όλα παραθέτουν ώς πρωταρχική πηγή, ... το blog της zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.


Το ΚΚΕ ελέγχει τον Σύνδεσμο Εμπόρων χονδρικής της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών(ΟΚΛΑ) Γι αυτό γαυγίζει κατά της πρωτοβουλίας πολιτών για φθηνά οπωρολαχανικά, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον καταναλωτή. 
Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ. Τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εξαγωγές πορτοκαλιών στη Ρωσία, ή τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εισαγωγές απο την Ρωσία; 


Καταρχάς ... το ότι το ΚΚΕ δεν "ελέγχει" κανέναν σύνδεσμο Εμπόρων στην χώρα, πόσο μάλλον τον Σύνδεσμος Eμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ο σύνδεσμος ονομάζεται ΣΕΚΛΑ και όχι ΟΚΛΑ γκαιμπελίσκοι !!!) αυτό είναι γνωστό ακόμα και στα κοινά εννιάοπα τούβλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή οπτοπλινθοδομών. 
Στην αρχή θεωρήσαμε πως ο άθλιος προβοκάτορας που κατασκεύασε την παραπάνω χυδαιολογία, χρησιμοποίησε την επιρροή του ΠΑΜΕ σε κάποιο σωματείο εργαζομένων της λαχαναγοράς ώστε να την παρουσιάσει ως "έλεγχο των εργοδοτών εμπόρων" !!! (Είναι αστείο και μόνο που το διαβάζω) 


 Αλλά από όσο μαθαίνουμε ούτε καν ταξικό σωματείο εργαζομένων δεν υπάρχει στην λαχαναγορά ... Όχι δηλαδή πως θα είχα κάποια διαφορά, αλλά τουλάχιστον θα κατανοούσαμε από που το ξεκίνησε ο σεναριογράφος της παραπάνω λασπολογίας, για να καταλήξει στο παραπάνω αποτέλεσμα. Όπως βλέπετε όμως, οι γκαιμπελίσκοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Κατασκευάζουν σενάρια απο το πουθενά.


 Μάλιστα ο προβοκάτορας το προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως το ΚΚΕ παίρνει μίζες απο το σωματείο (των εμπόρων ντε ...) λες και πουλάει προστασία σε νυχτερινά κέντρα, και πως πολύ πιθανό (άφησε και μια μικρή πιθανότητα να μην ισχύει δηλαδή ?!?!) έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας !


 Το ξέρουμε πως το παραπάνω απευθύνεται σε άτομα περιορισμένης ευθύνης, αλλά μέσα στην καχυποψία που καλλιεργείται απο το ίδιο το σύστημα σε αυτήν φάση αποδόμησης του πολιτικού σκηνικού, ώστε να ελέγξει καλύτερα τις εξελίξεις ... ποτέ δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η συνεχιζόμενη λασπολογία, η οποία αναμένουμε πως θα ενταθεί, όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές !


 Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους, δεν χρηματίζεται, δεν συνδιαλλεγεται με εργοδότες, δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και απειλές. Τα παραπάνω είναι δουλειά των αστικών κομμάτων, των καθεστωτικών  δημοσιογράφων και των πολύχρωμων βοηθών τους στο διαδίκτυο.
 Κόκκινη προπαγάνδα εκτοξεύθηκε από  Redfl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ