15 Ιουν 2012

Η Λαλιώτικη τεχνική της προπαγάνδας έχει κοντά ποδάρια...


Η Λαλιώτικη τεχνική της προπαγάνδας έχει κοντά ποδάρια... 





Επιμένει στις αθλιότητες ο ΣΥΡΙΖΑ
Επιμένει στα βρώμικα μέσα για την αποδυνάμωση του ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Χτες, η «Αυγή» δημοσιοποίησε επιστολή κάποιου Τ. Παϊραμίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει: «Είμαι 69 ετών και όλα μου τα χρόνια τα έζησα μέσα στην αριστερά (...) από το 1975, στο ΚΚΕ (...) Το 1975 ήμουν γραμματέας της ΚΝΕ και στη συνέχεια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ». Αναφέρεται, μάλιστα, και στην ιστορία αγώνων του πατέρα του για να καταλήξει: «Θέλω να πω σε κάθε αγωνιστή να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του καθεστώτος, όπως και στο ΚΚΕ και να δώσει τη μάχη στις εκλογές (...) να βγάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα», γιατί «ο κομμουνιστής πρέπει να ελίσσεται».
Απ' την επιστολή αυτή συμπεραίνει κανείς πως ο εν λόγω ανήκει ή σχετίζεται με το ΚΚΕ. 
Η πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη.
 Απ' τη δεκαετία του '90, ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ. Για μια περίπου εικοσαετία είναι διαγραμμένος απ' αυτό και διαγράφτηκε γιατί στις δημοτικές εκλογές άλλοτε στήριζε τους επίσημους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άλλοτε τους ανεπίσημους. Σήμερα, προφανώς για τους ίδιους λόγους που άλλοτε στήριζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ. Δικαίωμά του φυσικά. 
Αλλά δεν έχει δικαίωμα (ούτε ο ίδιος, ούτε η «Αυγή») να αφήνει να εννοείται ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με το ΚΚΕ, ούτε να εκμεταλλεύεται την ιστορία του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» με το ΚΚΕ στην καρδιά του. 
Η Λαλιώτικη τεχνική της προπαγάνδας έχει κοντά ποδάρια...
 Αναρτήθηκε απο  tasos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ