12 Ιουλ 2012

Χωρις μυαλό και...περηφάνεια!


Χωρις μυαλό και...περηφάνεια! 





Kαλα που σας...ταιζει η ΧΑ, οσους δηλαδη απο εσας, δεν διαθετετε ουτε μυαλο, ουτε περηφανεια και δεχεστε να παρετε τροφιμα απο...φασιστες, που ακομα και να φτασει κανεις στο εσχατο αυτο σημειο να καταδεχτει να παρει απ αυτους, θα πρεπει συμφωνα με το αρθρο να περιμενει να...ελεγξουν τη ταυτοτητα του, αφου...''πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε χθες έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο σταθμό Λαρίσης, (περιμένοντας οπως διαβαζουμε μαλιστα έως…αργά το βράδυ!!) για να μπορέσει να πάρει ένα πακέτο τρόφιμα, ηταν μόνο Ελληνες, εφ οσον απο τη  Χ.Α ξεκαθάρισαν πως μόνο αυτοι είναι δικαιούχοι!


Με την κρατική επιχορήγηση η X.A διαλαλει οτι...αγόρασε προϊόντα για Ελληνες! Κατ αρχην το πως φτασαμε στο σημειο, να βλεπουμε τη ..ΧΑ να παιζει το ρολο του .."καλου, (αλλα ξεκαθαρα...ρατσιστη) Σαμαριτη" μοιραζοντας...τροφιμα σε Ελληνες, αυτο δεν ενδιαφερει, αραγε, οσους σταθηκαν σαν ...αβουλα ζωα, στην ουρα, προκειμενου να παρουν τα βασικα; 


Μετα, δεν αναρρωτιουνται πολλοι απ αυτους εκει στην ιδια ουρα του...αισχους, για το που βρισκει τα χρηματα η ΧΑ να καλυπτει πρωτα τις δικες τους αναγκες ως κομμα, παρα διαθετουν, οπως λενε, την....επιχορηγηση για να κανουν μια φτηνη προπαγανδα εκμεταλλευομενοι την δυστυχια αρκετων σε καιρο κρισης! 


Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα... κατω απο την ειδηση,σχολιαστης που σιγουρα εξετιμησε τις...φιλοτιμες προσπαθειες τους, γραφει:


«Έτσι, μόνο για Έλληνες. Οι αλλοδαποί ας αναζητήσουν τρόφιμα από τις πρεσβείες τους». 


Να παιδια, να μα...(λαμα!)


απο γλομπιγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ