29 Αυγ 2012

«Πατρίς, Θρησκεία, Βαν Φλιτοκρατία»



«Πατρίς, Θρησκεία, Βαν Φλιτοκρατία»
Στην παρασύναξη που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα φασιστοειδή, όπου επιδίδονται στους συνήθεις αλαλαγμούς επί τη επετείω της ήττας του ΔΣΕ στον Γράμμο,
φέτος είχαμε «ενδιαφέρουσες» ομιλίες.
*
Η μια ήταν ενός χρυσαυγίτη βουλευτή (ονόματι Παππάς), ο οποίος ανάμεσα στα υπόλοιπα άναρθρα, είπε:
«...Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι, κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας. Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μισούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια (...)»
*
Η άλλη ήταν του σεβάσμιου Μητροπολίτη Κονίτσης, ο οποίος, αφού ευλόγησε «τα καλά παιδιά, αγωνιστές της Χρυσής Αυγής», κι αφού έριξε έναν... χριστιανικότατο εξάψαλμο στο ΚΚΕ, αναφώνησε εκ βάθους καρδίας:
«Ζήτω η Ελλάδα μας, ζήτω ο εθνικός μας στρατός (...)»!
*
Οσον αφορά τον πρώτο και τα ομοειδή του Βαν Φλιτάκια - απογόνους των συνεργατών του Βαν Φλιτ, που θέλουν - και το δηλώνουν - να «εξοντώσουν» τα «ερυθρά σκουπίδια», τους χαρίζουμε στο αστικό τους κράτος, στην αστική τους δημοκρατία, στην αστική τους νομιμότητα και στην αστική τους ζούγκλα που παράγει «φίδια».
Οσον αφορά τον δεύτερο, τον πανιερότατο Μητροπολίτη, τα χαιρετίσματά μας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κύριο Ιερώνυμο...

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ