12 Σεπ 2012

Ρατσιστική επίθεση στη Μεταμόρφωση



Ρατσιστική επίθεση στη Μεταμόρφωση


Μετά το περιστατικό της Ραφήνας, νέο επεισόδιο ρατσιστικής βίας σημειώθηκε προχτές. Στο νέο περιστατικό, άγνωστοι προξένησαν ζημιές σε κουρείο Πακιστανού, στη Μεταμόρφωση, ενώ τραυμάτισαν και Ελληνα πελάτη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δυο άτομα μετά τις οκτώ το βράδυ εισέβαλαν στο κουρείο του μετανάστη που βρίσκεται στην οδό Γκινοσάτη 47. Ζήτησαν τα έγγραφα του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη και διαπληκτίστηκαν μαζί του. Οδηγός ταξί, που περίμενε να κουρευτεί, αντέδρασε και τότε ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στη δεξιά ωμοπλάτη. Την ώρα που έφευγαν έριξαν εύφλεκτο υγρό στα έπιπλα του μαγαζιού και προκάλεσαν πυρκαγιά. Μάλιστα, έξω από το κατάστημα τους περίμενε ομάδα υποστήριξης που πετροβόλησε το κουρείο προκαλώντας ζημιές στην τζαμαρία.
Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο «Λαϊκό», ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία. Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης δεχόταν απειλές να κλείσει το κουρείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ