31 Οκτ 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Νέα ρατσιστική επίθεση


ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Νέα ρατσιστική επίθεση 






Επίθεση ναζιστών σε θρησκευτικό χώρο μεταναστών καταγγέλει η ΚΕΕΡΦΑ
Σοβαρά ερωτηματικά για το ρόλο της αστυνομίας.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 27/10 πραγματοποιήθηκε - ακόμα μία - επίθεση από νεοναζί χρυσαυγίτες απέναντι σε μετανάστες από το Πακιστάν - και μάλιστα έξω από θρησκευτικό χώρο - στη Μεταμόρφωση(Αντιγόνης 64).

Δώδεκα θρασύδειλοι νεοναζί επιτέθηκαν στο τζαμί, βρίζοντας και ρίχνοντας πέτρες και μπουκάλια, ενώ χτύπησαν σοβαρά έναν μετανάστη που βρισκόταν απ'έξω. Αργότερα το ίδιο βράδυ , η ίδια συμμορία επέστρεψε έξω από τον λατρευτικό χώρο και απειλούσε
ότι θα χτύπαγε όποιον έβγαινε έξω. Όταν κάποιοι μετανάστες βγήκαν έξω, για να υπερασπιστούν το τζαμί, οι νεοναζί επιτέθηκαν πάλι με κλωτσιές και μπουνιές!

Αμέσως μετά την επίθεση εμφανίστηκαν στο χώρο δυνάμεις της αστυνομίας που αντί να συλλάβουν τους τραμπούκους νεοναζί συνέλλαβαν τρεις μετανάστες και τους οδήγησαν στο τμήμα!Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η συνεργασία αστυνομίας - Χρυσής Αυγής, παρά της κορώνες του Δένδια για μηδενική ανοχή στα τάγματα εφόδου...

Το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει όλους όσους υποστηρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα αλλά μία εγκληματική οργάνωση και το άνοιγμα των γραφείων της στο Ν. Ηράκλειο θα λειτουργήσουν ως ορμητήρια για επιθέσεις σε βάρος ντόπιων και μεταναστών αγωνιστών και στη Μεταμόρφωση και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα μαζικά αντιφασιστικά συλλαλητήρια στη Μεταμόρφωση και στο Ν. Ηράκλειο έδειξαν με τον πιο δυνατό τρόπο ότι οι νεοναζί δεν χωράνε στις γειτονιές μας! Και έτσι θα συνεχίσουμε!

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!

Η ΚΕΕΡΦΑ και η Ενωση Μεταναστών Εργατών καλούν το Δημοτικό Συμβούλιο, τις δημοτικές παρατάξεις, τα εργατικά σωματεία, τους φορείς και όλη τη δημοκρατική κοινωνία της Μεταμόρφωσης να απομονώσει τους νεοναζί και να καταδικάσει αυτές τις επιθέσεις!

Μεταμόρφωση, 30.10.2012

Σ.Σ. Σοβαρά ερωτηματικά γεννά το ότι ακόμα δεν υπάρχει ουδεμία πληροφόρηση για τη σύλληψη ενός εκ των δραστών της επίθεσης στο κουρείο στη Μεταμόρφωση. Προφανώς η αστυνομία βγάζει ανακοινώσεις και φωτογραφίες μόνο διαδηλωτών. Αποφεύγει να εκθέσει τους μαχαιροβγάλτες και τους εμπρηστές. Μάλλον επειδή δεν αποτελούν καμία απειλή για το σύστημα που υπερασπίζεται



http://www.ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=3824
 Αναρτήθηκε από M.V.M  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ