3 Νοε 2012

Νέο πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα: Με μαχαίρια και πέτρες βγήκαν και σήμερα οι Χρυσαυγίτες


Νέο πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα: Με μαχαίρια και πέτρες βγήκαν και σήμερα οι Χρυσαυγίτες




Ομάδες χρυσαυγιτών κρατώντας μαχαίρια και πέτρες ξεκίνησαν σήμερα νέα επίθεση στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

22:52

Έπρεπε να υποστούν ζημιές καταστήματα που διατηρούν αλλοδαποί και να τραυματιστεί ένας μετανάστης για να επέμβει η αστυνομία που απλώς παρίστατο. Τελικά έγινε προσαγωγή 12 ατόμων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έπειτα από τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν.


22:30

Η Αγίου Μελετίου δόθηκε στην κυκλοφορία. Χρυσαυγίτες συνεχίζουν να σπάσανε βιτρίνες καταστημάτων αλλοδαπών στη γύρω περιοχή.


 22.00 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρυσαυγίτες έχουν σπάσει ένα internet cafe και ένα mini market, ενώ γίνεται λόγος και για έναν τραυματία μετανάστη από μαχαίρι χρυσαυγίτη. Αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι όλα έγιναν υπό την πλήρη ανοχή της αστυνομίας. Αυτήν την ώρα, η κατάσταση έχει ηρεμήσει. 


21.00 
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για επιθέσεις στη Μιχαήλ Βόδα, αλλά και στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίου Μελετίου. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι με τα πογκρόμ των χρυσαυγιτών ενώ βλέπουν την αστυνομία να κάνει για ακόμη μία φορά τα στραβά μάτια στη μαφία της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα και με δημοσίευση του enikos.gr, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίου Μελετίου, ομάδα Ελλήνων επιτέθηκαν με πέτρες σε ίντερνετ καφέ που ανήκει σε αλλοδαπό και έσπασαν τη τζαμαρία. Στη συνέχεια, μπήκαν μέσα και απείλησαν με μαχαίρια τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. 




πηγη: http://www.left.gr/article.php?id=11919#.UJQY7z_-yAM.facebook


 Αναρτήθηκε από M.V.M

Επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστες
Επεισόδια σημειώθηκαν αργά χτες το βράδυ στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, όταν φασιστοειδή συγκεντρώθηκαν έξω από κατάστημα της περιοχής στην οδό Μιχ. Βόδα 152, όπου πριν από δύο μέρες είχε τραυματιστεί - μετά από επίθεση αγνώστων - ο ιδιοκτήτης του. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. στη Μ. Βόδα και Αγ. Μελετίου και μετά τις 9.00, ομάδες φασιστοειδών, με πέτρες και ξύλα, προκάλεσαν ζημιές σε δύο καταστήματα μεταναστών, ένα «ίντερνετ καφέ» και ένα παντοπωλείο. Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και προσήγαγαν 12 άτομα, για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους σε επεισόδια. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε λίγη ώρα αργότερα ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα, γύρω από την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα παρέμεναν κάτοικοι της περιοχής και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ