16 Απρ 2013

«Εργατικός» Αγώνας υπέρ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ…


«Εργατικός» Αγώνας υπέρ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ… 


«Για την ενότητα και πάλι» τιτλοφορείται η νέα προσπάθεια λαθροχειρίας και διαστρέβλωσης της αντικομμουνιστικής ιστοσελίδας «Εργατικός» Αγώνας. Ελλείψει επιχειρημάτων οι ανώνυμοι που καθοδηγούνται ιδεολογικά από τον Μάκη Κοψίδη φτάνουν στο σημείο να λένε στην ουσία τα ίδια με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για να χτυπήσουν το ΚΚΕ.

 Γράφει η χαφιέδικη ιστοσελίδα για το Σύλλογο σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία των δυνάμεων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών:

«Τα αμείλικτα όμως ερωτήματα που ανακύπτουν είναι: Γιατί το ΜΑΣ στήνει το διασπαστικό σύλλογο σπουδαστών στη Λαμία; (…) Με ποια σκοπιμότητα το ΜΑΣ, μέσα στην ανακοίνωση του, βροντοφωνάζει ότι ο ενιαίος Σπουδαστικός Σύλλογος που ήδη υπάρχει, είναι της ΔΑΠ (λες και τον απέκτησε η παράταξη της ΔΑΠ από τον παππού της και δεν έχει απλώς την πλειοψηφία του). (…) Γιατί δεν παλεύουν να αλλάξουν τους συσχετισμούς με τη πολιτική που προτείνουν στο σύλλογο τους, στο σωματείο τους; Το χειρότερο και το πιο εγκληματικό είναι ότι ζητούν να γυρίσουν τη πλάτη στο μόνο νόμιμο σύλλογο σπουδαστών.»

 Για «νόμιμο σύλλογο» γράφει η χαφιέδικη ιστοσελίδα, για «εικονικό ψευτοσύλλογο σπουδαστών της παράταξης της ΜΑΣ.» κάνει λόγο ο Σύλλογος Σπουδαστών ΣΤΕΦ/ΣΕΥΠ δηλαδή η ΔΑΠ.
Για «διαχωρισμό των φοιτητών» λέει η ΔΑΠ, «διασπαστικός σύλλογος» συμπληρώνει ο «Εργατικός» Αγώνας.

Βέβαια, το ζήτημα δεν είναι μόνο η χρήση των λέξεων. Το ζήτημα είναι ότι η χαφιέδικη ιστοσελίδα που παριστάνει την «κομμουνιστική» υπερασπίζεται όλη τη σαπίλα και τη βρώμα, όλο τον εκφυλισμό της ΔΑΠ μόνο και μόνο για να δημιουργήσει την πραγματικότητα που θέλει.

 Κάνει, λοιπόν, πως δεν ξέρει τους λόγους που επέβαλλαν την λειτουργία νέου Συλλόγου Σπουδαστών στο ΤΕΙ Λαμίας.

Ας μάθει λοιπόν και όποιος δεν ξέρει για να μη πέφτει θύμα της ψευτιάς των ανώνυμων Κοψίδηδων. 

 Οι «εκλογές» που δίνουν την πλειοψηφια στη ΔΑΠ που δεν την απέκτησε από τον παππού της γίνονται έτσι: χωρίς παραβάν, με εφορευτική επιτροπή που αποτελείται μόνο από ΔΑΠιτες, με μπράβους έξω από τις πόρτες, με αλισβερίσια με καθηγητάδες και την Διοίκηση του ΤΕΙ. Απειλές σε σπουδαστές ότι δεν περάσουν μαθήματα αν δεν τους ψηφίσουν. Τρομοκρατία ακόμα και πάνω από την κάλπη. Επιθέσεις σε μέλη της ΚΝΕ. Ανοιχτές κάλπες μέχρι ότι ώρα γουστάρει η ΔΑΠ. Ακύρωση ψηφοδελτίων της ΠΚΣ – νοθεία, διπλοψηφίες – τριπλοψηφίες. Ψηφοφόροι που ψηφίζουν χωρίς κανένα έγγραφο.

 Για όλους αυτούς τους λόγους, πάνω από το 80% δεν συμμετείχαν στις μαζικές διαδικασίες αυτού του «Συλλόγου».

Σ’ αυτήν την αηδία και τη σαπίλα, φοιτητές που ήθελαν να αντιδράσουν, με το ΜΑΣ στη πρώτη γραμμή ίδρυσαν Σύλλογο που λειτουργεί αγωνιστικά και δημοκρατικά. 

Ο «Εργατικός» Αγώνας για άλλη μια φορά διαλέγει πλευρά: ακόμα και με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενάντια στο ΚΚΕ. Προτείνω, λοιπόν, άμεσα να αλλάξει ο τίτλος της ανάρτησης τους και από «Και πάλι για την ενότητα» να γίνει «Εμπρός και πάλι για δεξιά μεγάλη!» ενώ με το που μπαίνεις να παίζει και το άσμα (http://www.youtube.com/watch?v=e9vHPTsQd_8). 

 ΥΓ: αναγνωρίζω ότι ο «Εργατικός» Αγώνας παλεύει για να αλλάξει τους συσχετισμούς, δηλαδή για να τους κάνει χειρότερους για το εργατικό - λαϊκό κίνημα. 
 Αναρτήθηκε από Red Attack

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ