17 Απρ 2013

Τα ναζιστικά σκιάχτρα


Τα ναζιστικά σκιάχτρα
Το επάγγελμά τους είναι το κυνηγητό εργατών και μεταναστών, το μπραβιλίκι, ο τραμπουκισμός και, βέβαια, ο αντικομμουνισμός. Τα ναζιστικά σκιάχτρα, οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι χρυσαυγίτες δεν πρόκειται να μείνουν ποτέ χωρίς δουλειά, αφού το σύστημα που τους γέννησε, τους συντηρεί ακριβώς για να κάνουν τέτοιες βρωμοδουλειές. Και έχουν το θράσος να μιλάνε με ένα εμετικό κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους, για το ΚΚΕ και την εκλογή του νέου ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος.
Ενα κείμενο κατευθείαν από τα συρτάρια μυστικών υπηρεσιών, τύπου CIA. Τι για «αντεργατικό ΚΚΕ, σταλινικό απολίθωμα» λένε, τι για «ανεπάγγελτο ΓΓ», τι για «τεμπελχανάδες, γραφειοκράτες», για «γκούλαγκ»... Και χτες, όπως και τις προηγούμενες μέρες, με τα κείμενα που αναρτούσαν στην ιστοσελίδα τους για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, αναπαρήγαν τη γραμμή μηχανισμών, κέντρων και παρακέντρων της άρχουσας τάξης. Αυτός είναι ο ρόλος τους.
Είπαμε. Δε θα χάσουν τη δουλειά τους. Τα υπαλληλάκια του συστήματος έχουν συγκεκριμένο, άκρως επαγγελματικό, ρόλο. Μόνο που η εργατική τάξη θα τούς βρει σύντομα καινούργια δουλειά, έτσι για να μην κάθονται. Θα τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Μπολτ, γιατί όπου τους βρίσκουν οι εργάτες θα γίνονται καπνός. Και θα στείλουν τους χιτλερίσκους στον απόπατο της Ιστορίας, μαζί με το σύστημα που τους γέννησε και τους θρέφει στην προσπάθειά του να τσακίσει το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ