29 Μαΐ 2013

ΟΙ …ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΡΕ !

ΟΙ …ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΡΕ ! 


 …«β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.

γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.

δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε (Χρυσαυγίτες) με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.
(...)

στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους»…

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ τού Νίκου Μπογιόπουλου στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ τής 28-5-13 σελίδα 31. Μια καλή ιδέα είναι να το εκτυπώσετε κιόλας για να το χρησιμοποιήσετε δεόντως...)


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 
SOS: 
ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, 
ΓΙΑ 'ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. 
ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. 
ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ. 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Αυτοαπασχολούμενε, εσύ με το μικρό φορτηγό που οι μεγάλες μεταφορικές εταιρείες θα σου φάνε ως και τη ρεζέρβα, για πάρε την υπόθεση στα χέρια σου. Πώς;
Έλα σ’ επαφή με το Σωματείο των αυτοαπασχολούμενων ιδιοκτητών Ελαφρών Φορτηγών ΔΧ (Σ.Ε.Ι.Τ.Φ.Α). Η έδρα του είναι στον Κολωνό, Ιωαννίνων 6 και μπορείς να πας εκεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα απογεύματα (από τις 6:οο είναι ανοικτά). Τηλ. 210 – 5138514 και τηλ-φαξ 210 – 5130414.
ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ, διότι πρώτη υποχρέωση προς τον εαυτό σου και τη φαμίλια σου, είναι να παρευρεθείς και να πάρεις το λόγο εκεί:
ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΧ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 9 ΙΟΥΝΗ 2013. 
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!  


 Αναρτήθηκε από ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ