31 Μαΐ 2013

Θέλει ο Χρυσαυγίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Θέλει ο Χρυσαυγίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να κρύψει –χωρίς επιτυχία- ότι είναι μια φασιστική – εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση κατά τα πρότυπα του ΝSDAP, του Εθνικο-Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας του Χίτλερ.
Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε οι φασίστες προσπαθούσαν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Στο ιδεολογικό τους μανιφέστο γράφουν πως: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κίνημα φασιστικό ή ναζιστικό». Η προσπάθεια αυτή δε, φτάνει μέχρι και τα όρια  της γελοιότητας, όπως να βαφτίζουν “δημοσιογράφους” Γερμανούς νεoναζί που τους επισκέπτονται ή να πασχίζουν να παρουσιάσουν τον ναζιστικό χαιρετισμό ως “αρχαιοελληνικό”.
Πιάνονται στα πράσα όμως πολύ συχνά και οι μάσκες πέφτουν. Σε μια από τις ιστοσελίδες της, η Χρυσή Αυγή δημοσίευσε ένα κείμενο υπεράσπισης των «ιστορικών και φιλοσοφικών καταβολών» του φασισμού! Το κείμενο έχει την υπογραφή κάποιου Oswald Mosley. Ποιος είναι αυτός; Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία να φιγουράρει δίπλα στο Μουσολίνι! Πρόκειται για ηγετικό στέλεχος της “Βρετανικής Ένωσης των Φασιστών”!
 Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή και όσο και αν προσπαθεί, το αποκρουστικό, δολοφονικό της πρόσωπο δεν κρύβεται. Τους αξίζει μόνο η απομόνωση από τη νεολαία στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, στις γειτονιές, παντού.

 Πηγή: Οδηγητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ