5 Ιουν 2013

«Ντουντούκα» της κυβερνητικής πολιτικής

«Ντουντούκα» της κυβερνητικής πολιτικής
Το ότι ο ΣΚΑΪ είναι υπερασπιστής των κυβερνητικών επιλογών, λίγο πολύ ήταν γνωστό. Ομως, μπροστά στο σοβαρό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι συγκυβερνήσεις με τις περικοπές στις δαπάνες του Πυροσβεστικού Σώματος, ο ΣΚΑΪ προσπαθεί για άλλη μία φορά να δώσει τα ακραιφνή διαπιστευτήριά του.
Στηριζόμενος στις «εκκλήσεις» του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια για υποχρέωση και των πολιτών στη δασοπυρόσβεση, με τις οποίες αποποιείται των ευθυνών του, ο σταθμός διαφημίζει πως «στο πλαίσιο τού Ολοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον, γινόμαστε εθελοντές δασοπροστασίας»... Η προσπάθεια αυτή, όπως τονίζεται, ξεκινά μετά «την έκκληση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, για εθνική πανστρατιά» και «ξεκινά στην Αττική και μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών σταθμών θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα».
Μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι οι πυροσβέστες καταγγέλλουν πως στόχος της κυβέρνησης είναι να υποβαθμιστεί περαιτέρω το Σώμα και να λειτουργεί ως ανταποδοτικός μηχανισμός με «κριτήρια αγοράς». Στόχος είναι την ευθύνη για τη δασοπυρόσβεση, που έπρεπε να είναι δημόσια και δωρεάν, να την έχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μέσω εθελοντικών Σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ