18 Ιουν 2013

Εδώ Ισραήλ...

Εδώ Ισραήλ...


Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για αυτήν την εικόνα


Ντροπή και θυμός. 

 Αναδημοσίευση από http://blog.mirabelo.gr/
Κατανοητοί οι κίνδυνοι που μπορεί να διατρέχουν ισραηλινοί πολίτες και την ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας κατά την άφιξη και παραμονή τους στο λιμάνι Αγίου Νικολάου. Ομως η παράδοση του ελέγχου στο προσωπικό της Μοσάντ, είναι απαράδεκτη ενέργεια.
Αν οι Ελληνικές αρχές αδυνατούν να παράσχουν προστασία καιπαρανόμως εκχωρούν εξουσίες που τους παρέχουν το σύνταγμα και οι νόμοι της Ελλάδας, υπάρχει σοβαρό ζήτημα και καλό είναι να ενημερωθούμε αν υπάρχει εντολή και από ποιον.
Στη (σημερινή) φωτογραφία βλέπετε έλεγχο σε Ελληνα(!) πολίτη, από άνδρα της Μοσάντ ο οποίος μάλιστα έλεγχε μόνος του πύλη του λιμανιού.
Πολλά παράπονα έχουν ακουστεί, ακόμα και για ελέγχους εκτός λιμανιού από μικτό κλιμάκιο (κάτι σαν του στρατού) Ελλήνων και Ισραηλινών κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά, όχι μόνο συνεχίστηκε η κατάσταση, αλλάεπιδεινώθηκε κιόλας, με τους άνδρες της Μοσάντ να αναλαμβάνουν τον έλεγχο Ελληνικού εδάφους, με όπλα, ενδοεπικοινωνίες και όλα όσα προβλέπονται και την κάλυψη των αρχών.
Πληροφορίες λένε ότι αυτά γίνονται με εντολές της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος. Αν ευσταθούν δηλώνουν αδυναμία, ανικανότητα ή έλλειψη εμπιστοσύνης της ηγεσίας προς τους υφισταμένους και αντί εντολών, θα έπρεπε να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους. Αν όχι, τι μέτρα προτίθενται να λάβουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ