10 Ιουλ 2013

Το θρασύτατο, φασίζων πολιτικό τρολ που ακούει στο όνομα «Θόδωρος Πάγκαλος»... Η ανεκπλήρωτη πολιτική ονείρωξη του Θόδωρου Πάγκαλου.

Το θρασύτατο, φασίζων πολιτικό τρολ που ακούει στο όνομα «Θόδωρος Πάγκαλος»... 
Η ανεκπλήρωτη πολιτική ονείρωξη του Θόδωρου Πάγκαλου.



«Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ. Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας. Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά». Θόδωρας Πάγκαλος, στο Βήμα FM, 9 Ιούλη 2013.

Όχι, δεν είναι ανέκδοτο. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε. Είπε ότι η ΕΡΤ ήταν..."κομμουνιστικό όργανο" (!!!!).

Ποιός; 
- Ο κύριος "μαζί τα φάγαμε".
- Ο πολιτικός του "το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο".
- Ο υπουργός της προδοσίας του Οτσαλάν και της παράδοσης του στις μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας και ΗΠΑ.
- Ο υπουργός της νύχτας των Ιμίων που έπαιξε άριστα το παιχνίδι της κυβέρνησης Κλίντον και των λοιπών ιμπεριαλιστών. Ο άνθρωπος που είπε πως την "σημαία θα την πάρει ο άνεμος".  
- Ο υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρεου και Σημίτη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
- Ο ψευτοθόδωρος συκοφάντης που μιλούσε για το ΚΚΕ και τις "μετοχές στην εταιρεία Γερμανός" που ουδέποτε αποδείχθηκαν και ουδέποτε έφερε μισό αποδεικτικό στοιχείο.
- Ο θρασύτατος πολιτικάντης που, ταυτιζόμενος με τον ομοϊδεάτη του Γ. Καρατζαφέρη, είχε πει πως «αν η έρευνα γίνει και αποδειχτεί ότι ποτέ δεν επένδυσε το ΚΚΕ έμμεσα ή άμεσα στον "Γερμανό", τότε θα ζητήσω συγγνώμη από το ΚΚΕ και θα φύγω από την πολιτική ζωή του τόπου. Αυθωρεί και κατισχυμένος».
- Η ντροπή της Νεολαίας Λαμπρακη που μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και μετά στου Σημίτη. 

Αυτή η ενσάρκωση της πολιτικής αγυρτίας είχε το θράσος να κάνει λόγο για ΕΡΤ που... "κομμούνιζε απ' το πρωί ως το βράδυ". Παρ' ολίγο και θα έλεγε πως την ΕΡΤ την ίδρυσε η Κα-Κε-Μπε και οι σοβιετικοί για να προπαγανδίζουν τον κομμουνισμό στην Ελλάδα. Παρ' ολίγο και θα μας έλεγε ότι δεν κυβερνούσε αυτός και η πολιτική του φάρα την Ελλάδα επί δεκαετίες αλλά οι...κομμουνιστές. 

Το ποιός είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος και τι ρόλο έχει παίξει το γνωρίζουν οι πάντες. Όπως οι πάντες γνωρίζουν την στιγματισμένη με μαύρες, αντιλαϊκές κηλίδες πολιτική του διαδρομή, τον αντιδραστικότατο χαρακτήρα του και την φασίζουσα συμπεριφορά του. 

Ο ίδιος φαίνεται πως θυμάται συχνά-πυχνά τον δικτάτορα παππού του (φωτό). Και μιας και δε μπορεί να τον μιμηθεί επάξια, όπως θα ήθελε, τρολάρει στα μίντια με τις ανυπέρβλητες, χοντροειδείς συκοφαντίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ