18 Ιουλ 2013

Ο «Σκάι» και τα κερδοφόρα σκουπίδια

Ο «Σκάι» και τα κερδοφόρα σκουπίδια
Γρηγοριάδης Κώστας
Φαίνεται ότι ο όμιλος Αλαφούζου ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων και καθαριότητας των δήμων. Οι «μέρες δράσης» για την καθαριότητα που οργανώνει κατά διαστήματα έχουν προετοιμάσει το κλίμα μαζί με τη μόνιμη εκστρατεία του «Σκάι» για τη συκοφάντηση των εργαζομένων στους δήμους και τη δυσφήμηση του δημόσιου χαρακτήρα υπηρεσιών των ΟΤΑ.
Τώρα προβάλλει αυτό το ενδιαφέρον και απροκάλυπτα. Σε εκπομπή του ο διευθυντής του ραδιοσταθμού κ. Πορτοσάλτε με καλεσμένο τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη του πρότεινε να μην περιμένει το κράτος, αλλά να του οργανώσει ο ίδιος μια συνάντηση στη διάρκεια επόμενης εκπομπής όπου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα παραλάβει από εταιρείες ιδιωτικών συμφερόντων δημόσια τις προσφορές τους για την ανάληψη της καθαριότητας.
Οπως σωστά επισημαίνει το Συνδικάτο εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής, η πρόταση του διευθυντή του «Σκάι» οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν «Δήμο ΑΕ», στην επιβολή νέων φόρων, σε ενίσχυση της ανταποδοτικότητας, στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς σαν κίνητρο αναδεικνύεται η κερδοφορία της επιχείρησης και όχι η εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.
«Να είναι σίγουρος ο κ. Πορτοσάλτε και ο "Σκάι", σημειώνει το συνδικάτο, ότι οι εργαζόμενοι θα τους δώσουμε την απάντηση που τους χρειάζεται ανατρέποντας τα σχέδιά τους και το σάπιο σύστημά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ