30 Αυγ 2013

Ποια χημικά και Συρίες; Φρέσκα κουλούρια απ' τη Βόρεια Κορέα!

Ποια χημικά και Συρίες; Φρέσκα κουλούρια απ' τη Βόρεια Κορέα!

Την παρακάτω, ομολογώ βαθιά ρεαλιστική είδηση την εντόπισα στο ιστολόγιο news247. Εννοείται ότι κάνει την ενασχόληση με το τι θα γίνει στη Συρία να ακούγεται τρε μπανάλ, ενώ θέτει πολύ ισχυρή υποψηφιότητα, για λογαριασμό της Βόρειας Κορέας, να βομβαρδιστεί μέχρι να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο πριν την Συρία. Σε πρόχειρη δε έρευνα στο google, και χρησιμοποιώντας τις λέξεις "Kim Jong Un porn executed", βγήκαν 20 εκατομμύρια 200 χιλιάδες αποτελέσματα--ανάμεσά τους σχεδόν όλα τα σημαντικά αμερικανικά και βρετανικά μέσα. Φυσικά, κανένα από τα ρεπορτάζ δεν έχει καμία συγκεκριμένη πηγή εκτός από μια ασήμαντη εφημερίδα της Νότιας Κορέας ονόματι Cho Sun Illbo, αλλά τα μεγάλα νέα έτσι κυκλοφορούν. Κάποιος δαιμόνιος δημοσιογράφος διαβάζει μια παγκοσμίως άγνωστη φυλλάδα και βρίσκει το ρεπορτάζ που κάνει πάταγο. Γουότεργκεϊτ και αηδίες. Στο κάτω-κάτω, εννοείται πως ποτέ δεν υπάρχουν στοιχεία για όσα καταγγέλονται κάθε δυο μήνες για τη Βόρεια Κορέα. Ένα τόσο μυστικοπαθές καθεστώς δεν προσφέρεται για συλλογή στοιχείων. Και γι αυτό πρέπει να βομβαρδιστεί, παρουσία δυτικών τηλεοπτικών συνεργείων, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι βομβαρδίζεται η Βόρειος Κορέα και όχι ένα εκπληκτικών λεπτομερειών και μικρής κλίμακας μοντέλο της που έφτιαξε το καθεστώς για να μας παραπλανήσει.

Παρεμπιπτόντως, η έρευνα για τη λέξη "ιμπεριαλισμός" στο google βγάζει 8 εκατομμύρια 930 χιλιάδες αποτελέσματα, δηλαδή κοντά στα 11 εκατομμύρια λιγότερα από την λιγότερο από 24 ωρών είδηση για τηνεκτέλεση της πρώην γκόμενας του Κιμ Γιονγκ σε μαζική εκτέλεση βορειοκορεατριών που απάρτιζαν δωδεκαμελές ηλεκτρονικό συγκρότημα agitprop, γύριζαν ταινίες πορνό για εξαγωγή στην Κίνα, και διάβαζαν την Βίβλο--πράγμα που έγινε μπροστά στους γονείς τους, οι οποίοι στάληκαν μετά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (αφού τους σοδόμισε όλους πρώτα ο Κιμ Γιονγκ Ουν, που ταυτόχρονα γύριζε το όλο σκηνικό σε ταινία snuff για εξαγωγή στην Ολλανδία, αλλά την έφαγε [την ταινία] πριν την στείλει επειδή είναι πολύ ανεξέλεγκτος δικτάτορας και στην ζαλάδα του επάνω νόμιζε ότι τρώει νοτιοκορεατικά βρέφη).

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί συμμετείχε σε ταινία πορνό
Για ποιο λόγο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην σύντροφο του  
news247 Αύγουστος 29 2013 21:27
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην σύντροφο του και τραγουδίστρια, Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ, καθώς και άλλα 11 μέλη του συγκροτήματος "Unhasu Orchestra", γιατί εμφανίστηκαν σε "ροζ" ταινία. 
Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη εφημερίδα "Chonsun Ilbo", ο 30χρονος Κιμ Γιόνγκ Ουν και η Σονγκ Γουόλ διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του, και του γεγονότος ότι και οι δυο ήταν παντρεμένοι, με άλλους. 
Φημολογείται επίσης ότι ο βορειοκορεάτης δικτάτορας παρευρέθηκε λίγες ημέρες πριν από την τραγική εκτέλεση σε συναυλία που έδωσε το συγκρότημα της αγαπημένης του, στην Πιονγιάνγκ. 
Όσοι εκτελέστηκαν, κατηγορήθηκαν από το καθεστώς ότι είχαν κινηματογραφήσει τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ, και έστειλαν τα βίντεο στις αγορές του εξωτερικού. 
Επιπλέον, λέγεται ότι καταδικάστηκαν για κατοχή αντιγράφων της Βίβλου, ένα σοβαρότατο αδίκημα για μια αθεϊστική χώρα, όπως η Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, οι οικογένειες των δολοφονημένων στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατηγορούμενοι για "συνέργεια" στο έγκλημα. 
Μεταξύ άλλων, λέγεται ότι οι εκτελέσεις αυτές δείχνουν για μια ακόμη φορά τις έμμονες προσπάθειες εδραίωσης της εξουσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν στην χώρα. 
Ειδικός στα θέματα της Βόρειας Κορέας δήλωσε στην βρετανική "Daily Telegraph" ότι "σίγουρα υπάρχει πολιτικό κίνητρο πίσω από τις εκτελέσεις. 
Αν αυτά τα άτομα συμμετείχαν απλώς σε ταινία πορνό, τότε θα είχαν σταλεί στις φυλακές της χώρας και δεν θα τους εκτελούσαν κατ' αυτόν τον τρόπο". 
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για 12 συνολικά εκτελέσεις μετά τη σύλληψη που πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου. 
Εμπλεκόμενη στις δολοφονίες φέρεται να είναι η Ρι Σο Γιου, νυν σύζυγος του ηγέτη, και επίσης πρώην μέλος του συγκροτήματος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι η Σο Γιου ευθύνεται για την τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ