2 Αυγ 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αθωώνει τη χούντα για την εισβολή στην Κύπρο

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αθωώνει τη χούντα για την εισβολή στην Κύπρο
Αποκαλυπτικά για τις χρήσιμες υπηρεσίες που προσφέρει η Χρυσή Αυγή στο σύστημα, είναι τα όσα εξελίχθηκαν στην Βουλή. Ο Η. Κασιδιάρης αθώωσε τους χουντικούς για την προδοσία και την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι έχει ζητήσει να του δοθεί πρόσβαση στο φάκελο της Κύπρου «για να δούμε ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο. Λένε ότι φταίει η Χούντα, μην ξεχνάμε ότι οι χουντικοί πέθαναν στη φυλακή». Σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του, έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα στη Θράκη».
Οι παραπάνω αναφορές προκάλεσαν τις αντιδράσεις βουλευτών. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος τόνισε ότι τα όσα είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής είναι «μία ακόμα αποκάλυψη του λεγόμενου "πατριωτικού" χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Βεβαίως είναι τόσο "πατριώτες" που είχαν δεχθεί πριν από κάποιους μήνες να πωλούνται οι βραχονησίδες. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το ανεπίσημο γραφείο Τύπου της τουρκικής κυβέρνησης, μιλώντας για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Αυτό άλλωστε που λέει και η τουρκική κυβέρνηση.
Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνει την πολιτική την οποία έχουν. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά συνεπής στην ιστορική της συνέχεια, όπως άλλωστε αυτή αποτυπώθηκε και τις προηγούμενες δεκαετίες. Για παράδειγμα, στις αρχές της δεκαετίας του '70 η χούντα διευκόλυνε -αποτελώντας το εκτελεστικό όργανο- την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ