13 Σεπ 2013

Κουραδόμαγκες χρυσαυγίτες, επίδοξοι δολοφόνοι (χρονικό επιθέσεων)

Κουραδόμαγκες χρυσαυγίτες, επίδοξοι δολοφόνοι (χρονικό επιθέσεων)


Η επίθεση των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής ενάντια σε συντρόφους στο Πέραμα αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στη μακρά ιστορία θρασύδειλων επιθέσεων που οι νεοναζί έχουν εξαπολύσει εναντίον πολιτών, ελλήνων και μεταναστών.

Αυτό που χαρακτηρίζει τις επιθέσεις των τιποτένιων φασιστοειδών, ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά και του Χίτλερ, είναι ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο οργανώνουν τις δολοφονικές τους επιθέσεις: Συνήθως 10 εναντίον ενός, ή 50 εναντίον 20 ατόμων. Πάντα αποζητάνε την αριθμητική υπεροχή ως κοινοί θρασύδειλοι που είναι. Πισώπλατα χτυπήματα είτε σε αριθμητικά λιγότερους αντιπάλους, είτε ενάντια σε ανυπεράσπιστους μετανάστες.

Να δούμε ένα σύντομο ιστορικό επιθέσεων των φασιστοειδών τα τελευταία δύο χρόνια: 

2 Σεπτέμβρη 2013: Επίθεση χρυσαυγιτών κατά μετανάστη στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. 

22 Αυγούστου 2013: Ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες από το Μπαγκλαντές. 

13 Αυγούστου 2013: Χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν μετανάστες (18 και 20 ετών) στο Ηράκλειο Κρήτης. Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια επειδή...  ήταν απ' το Πακιστάν. 

24 Ιούλη 2013: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε ανήλικο μαθητή (μέλος ΣΥΡΙΖΑ) στην Πάτρα.   

12 Ιούλη 2013: Επίθεση από χρυσαυγίτες σε μετανάστες στον Ταύρο. Μπήκαν στο διαμέρισμα προφασιζόμενοι ότι είναι απ' την "Αστυνομία", τους ξυλοκόπησαν και τους έκλεψαν. 

10 Ιούλη 2013: Καταδρομική επίθεση χρυσαυγιτών (πάνω σε μηχανές, για να ξεφύγουν γρήγορα αν χρειαστεί) στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης τραμπουκίζοντας μαθητές και την καθηγήτρια τους.

5 Ιούλη 2013: Επίθεση χρυσαυγιτών με βόμβες μολότωφ σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Αθήνα. Οι φασίστες επέβαιναν σε μηχανάκια.  

30 Ιούνη 2013: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών με αλυσίδες και σιδερογροθιές στο πανηγύρι του Απ.Παύλου στην Κόρινθο. 

11 Μάη 2013: Επίθεση φασιστοειδών σε τρεις μαροκινούς μετανάστες στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Νοέμβρης 2012: Δολοφονική επίθεση φασιστοειδών σε μαθητές και απεργούς στο  Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 

25 Σεπτέμβρη 2012: Επιθέσεις και προπηλακισμοί κατά μεταναστών και της δικηγόρου Ιωάννας Κούρτοβικ έξω απ' το αστυνομικό τμήμα Αγ. Παντελεήμονα. Είχε προηγηθεί επίθεση στα γραφεία της Κοινότητας Τανζανών. 

Σεπτέμβρης 2012: Κουραδομάγκικη επίθεση σε πάγκους μεταναστών σε λαϊκή αγορά της Αττικής (Ραφήνα) από χρυσαυγίτες με αρχηγό τον βουλευτή Μπαρμπαρούση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ