25 Φεβ 2014

Μππρρρρρρτττ! ΓΙΔΙΑ του "Εργατικού Αγώνα"!

 Μππρρρρρρτττ! ΓΙΔΙΑ του "Εργατικού Αγώνα"!

"Τι όμως δεν είπε η Τ.Ε. Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας στην ανακοίνωσή της;
Δεν είπε κουβέντα για την ταμπακέρα. Δεν είπε δηλαδή τίποτα για τα πραγματικά γεγονότα που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Κόνιτσα. Αντίθετα ισχυρίστηκε ψευδώς ότι το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής το Σταύρο Κυρτσόγλου είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για αυτό θα αναφερθούμε αναλυτικά παρακάτω."
ΕΑ

Μππππππρρρρρρτ! Ο "ψευδής ισχυρισμός" ότι κάποιος Σταύρος Κυρτσόγλου είναι o υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόνιτσα, αποτυχημένοι ΓΚΕΜΠΕΛΟ-ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ, έγινε από το Epirus Gate και κατόπιν το Left.gr και, ακολούθως, και για να το εμπεδώσουμε, και από την "Αυγή" νο. 2, γνωστή και ως "Εφημερίδα των Συντακτών". Πάρτε screenshot να χετε, ΓΙΔΙΑ, συριζολακέδες της οκκάς:
Πάρτε τώρα και την ανακοίνωση της Τ.Ε Θεσπρωτίας-Ιωαννίνων και αν δείτε πουθενά τέτοιον ισχυρισμό (ή έστω το όνομα "Κυρτσόγλου"), γράψτε μου να σας γράψω στο ΚΚΕ επίτιμους καραγκιόζηδες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε γιορτές των ΚΟΒ:

ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»
Δημοσίευση: Τετ, 19/02/2014 - 18:12

Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».
***
Ούτε ένα συκοφαντικό, αντικομμουνιστικό και φασίζον ψέμα της προκοπής δεν ξέρετε να σκαρώσετε και περιμένετε να φάτε κανα ευρουλάκι απ' την "κυβέρνηση της αριστεράς." Ερασιτέχνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ