28 Μαρ 2014

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε για προσλήψεις δίμηνης απασχόλησης και τώρα το... αρνείται!!

 Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε για προσλήψεις δίμηνης απασχόλησης και τώρα το... αρνείται!!
Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη που μας επεσήμανε το χαρακτηριστικό αυτό παράδειγμα κωλοτούμπας υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι οι υποψήφιοι που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μάστορες της κωλοτούμπας το γνωρίζαμε. Κάθε φορά όμως που αποκαλύπτονται περιπτώσεις ΣΥΡΙΖΑίων υποψηφίων που ψήφιζαν ότι αντιλαϊκό περνούσε από δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και σήμερα (προεκλογικά) το αρνούνται, εκπλησσόμαστε απ' το θράσος και την υποκρισία τους. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και ο, στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη Απόστολος Αντωνούδης (Δίκτυο Ενεργών Πολιτών).

Σε συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, η κούβεντα έφτασε στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος έχει περάσει σε ιδιώτες που απασχολούν εργαζόμενους για 250 ευρώ το μήνα! Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης (Οδυσσέας Μάαιτα) κατηγόρησε τις υπόλοιπες δυνάμεις της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) πως υπερψήφισαν τις συμβάσεις δίμηνης και τρίμηνης απασχόλησης που αποτέλεσαν ουσιαστικά προστάδιο για την ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας και τους εξευτελιστικούς μισθούς των εργαζόμενων.
Όταν ήρθε η σειρά του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ (Αντωνούδης) να τοποθετηθεί, ο ίδιος αρνήθηκε πως η παράταξη του υπερψήφιζε τις συμβάσεις δίμηνης και τρίμηνης απασχόλησης εργαζόμενων! Η τοποθέτηση του ξεκινά λέγοντας πως είναι δήθεν ψευδές ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο ψήφιζε δίμηνες και τετράμηνες συμβάσεις!

Η συνέντευξη των υποψηφίων στον Alpha 96.5:
http://audiour.com/jhmqohuz

Παρακολουθήστε το σημείο της συζήτησης απ' το 1:14:28 του audio κατά την οποία, παρόλο που ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) επισημαίνει πως η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε στο δημ. συμβούλιο δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις εργασίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αντωνούδης το... αρνείται! Μάλιστα, χωρίς να παραδέχεται την ταύτιση της παράταξης του με τις αντιλαϊκές επιλογές της δημοτικής αρχής, κάνει λόγο για... υποστήριξη του «δημόσιου χαρακτήρα της καθαριότητας μέσα από σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας». Όταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης τον πιέζει, ξαναρωτώντας «ψηφίσατε τα δίμηνα;» (1:15:08) ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απαντα (ψευδώς) "όχι"!.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ του σ/φου της Λαϊκής Συσπείρωσης και του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ:

    - Ψηφίσατε τα δίμηνα;- Όχι!- Ε πως δεν τα ψηφίσατε, θα τρελαθούμε;- Θα με αφήσετε κ.Μάαιτα;- Μα ψηφίσατε το δίμηνο κ.Αντωνούδη και λέτε τώρα ότι δεν το ψηφίσατε. Αυτό είναι αφερεγγυότητα, πως να το κάνουμε..- Δεν είναι καθόλου αφερεγγυότητα. (!!!)- Ψηφίσατε τα δίμηνα αυτή είναι η πραγματικότητα.- Δεν είναι καθόλου αφερεγγυότητα. (!!!) Σας είπα ποιά είναι η θέση μου..- Τα ψηφίσατε όμως.- Απο 'κει και πέρα... (πάει να ξεφύγει).- Αφού τα ψηφίσατε κ.Αντωνούδη.

Παρεμβαίνει ο δήμαρχος (Ιγν. Καϊτεζίδης), που συμμετέχει στην συζήτηση, ο οποίος επιβεβαιώνει πως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πράγματι είχε υπερψηφίσει τις συμβάσεις και τον καλεί να το παραδεχτεί.

    Πηγή: Revnow

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ταυτίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια με την ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εισήγαγαν σε δήμους και περιφέρειες, σήμερα παριστάνουν τους ανήξερους και έχουν το θράσος να αρνούνται δημόσια τι έχουν στηρίξει δια της ψήφου τους! Ρεζίλι.
Κόκκινη προπαγάνδα εκτοξεύθηκε από TRASH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ