7 Μαΐ 2014

Προς παιδιά του Λαλιώτη: Επειδή το αστείο με τον Άδωνι παρατράβηξε...μέρος τρίτο, στήριξη της (άκρας) δεξιάς από και προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τις 5/10/2012 ως τις 23/4/2013

 Προς παιδιά του Λαλιώτη: Επειδή το αστείο με τον Άδωνι παρατράβηξε...μέρος τρίτο, στήριξη της (άκρας) δεξιάς από και προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τις 5/10/2012 ως τις 23/4/2013

Η ανάρτηση οφείλεται στην συνέχιση των συκοφαντιών κατά του ΚΚΕ απ' τον Θ. Καρτερό, τον οποίο και ευχαριστώ για το έναυσμα. Το πρώτο μέρος (συνδικαλισμός) εδώ. Το δεύτερο (δημοτικές και ευρωεκλογές) εδώ. Η υπόθεση Ηλ. Νικολόπουλου εδώ.
LR
---
5 Οκτωβρίου 2012:

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης περιγράφει την άγρια καταστολή των εργαζομένων, των ναυπηγείων Σκαραμαγκά --στους οποίους ασκεί κριτική για "μη ψύχραιμη ενέργεια"-- ως "πολύ χαλαρή" (απ' το 0:36 και μετά του βίντεο):




26 Δεκεμβρίου 2012:

Ο Γιάννης Μπαλάφας, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει την φαεινή ιδέα να "αντιπαρατεθεί" με τη Χρυσή Αυγή μιμούμενός την. Την καταγγέλει λοιπόν ότι δεν κάνει τίποτε για τους "μαύρους που πουλάνε ηρωίνη στα Ελληνόπουλα." Στο 9:22 του βίντεο:


2 Ιανουαρίου 2013:

Ξεσπά σάλος για την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της πρώτης του περιοδείας στην Αμερική, με μητροπολίτη που υπερασπίστηκε τον φασίστα Περίανδρο κατά τη δίκη του για την άγρια επίθεση στον Δ. Κουσουρή. Το Left.gr ισχυρίζεται πως ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ταράσιο, ενώ ο εν λόγω υπερασπιστής ήταν ο Γεννάδιος. Διαψεύδεται όμως από παλιότερο άρθρο του Δημ. Γκιβίση από το ιστολόγιο του Κοκκινοπράσινου Δικτύου του ΣΥΡΙΖΑ Red Notebook, στο οποίο αναφέρεται ότι ο υπερασπιστής του Περίανδρου ήταν ο συναντηθείς με τον Τσίπρα Ταράσιος.

11 Ιανουαρίου 2013:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα του εκφράζει τους "νοικοκυραίους" (είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι" επί λέξη). Στο 44:30 του βίντεο:


23 Ιανουαρίου 2013:

Ο γνωστός και ως "Χουντάνθιμος" Θεσσαλονίκης απευθύνει φιλικότατο χαιρετισμό προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο που συνδιοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την Εκκλησία. Στις 13 Ιουνίου του ίδιου έτους, και αφού συναντά αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χουντάνθιμος εκφράζει την ευχή του ο ΣΥΡΙΖΑ "να τα καταφέρει", αφού φαίνεται να αποτελείται από "έντιμους" ανθρώπους. Στις 17 Ιουνίου, ο ως το 2012 κατάμαυρα αντιδραστικός ιερέας --σύμφωνα με τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ-- φέρεται να επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να παραλάβει κομματική ταυτότητα.

23 Απριλίου 2013:


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ηλείας, Έφη Σαλτάρη-Γεωργοπούλου σπεύδει να υπερασπιστεί τις πρακτικές των φραουλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας αμέσως μετά την επίθεση με όπλα σε μετανάστες που ζητούσαν τα δεδουλευμένα ψίχουλά τους.
Προσθέτει δε ότι ο τσιφλικάς που έβαλε να πυροβολήσουν τους απλήρωτους μετανάστες εργάτες γης του είναι ... ένας ευέξαπτος άνθρωπος.

Στις 12 Μαρτίου 2014, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας και δικηγόρος του θύτη της επίθεσης κατά των μεταναστών Σάκης Κότσιφας δηλώνει: "επιλέγω προσωπικά την ενεργή συμμετοχή μου για ενδυνάμωση του αντιμνημονιακού μετώπου όπως αυτό εκφράζεται στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές και Ευρωβουλευτικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ." Λίγες μέρες πριν, ανακοινώνεται ότι το στέλεχος της ΝΔ στην Καλαμάτα Μανώλης Μάκαρης κατεβαίνει ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ