7 Μαΐ 2014

Λαϊκή Συσπείρωση: Όλο και πιο εμφανής η απόφαση των Κερκυραίων υπέρ του Μπάμπη

Λαϊκή Συσπείρωση: Όλο και πιο εμφανής η απόφαση των Κερκυραίων υπέρ του Μπάμπη Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

laiki syspeirosi Garitsa
Κάθε μέρα που περνάει πλησιάζοντας προς την ημέρα των εκλογών εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ένταση η απόφαση του κερκυραϊκού λαού να αλλάξει ριζικά την πορεία του Δήμου, να εκλέξει στη δημοτική αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση και Δήμαρχο τον Μπάμπη Χαραλάμπους.
Η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες για τις δημοσκοπήσεις, παρότι όλα τα δείγματα την παρουσιάζουν πρώτη δύναμη με συντριπτική διαφορά, κράτησε αποστάσεις από αυτές προσανατολίζοντας τον αγώνα της στην πραγματική πολιτική, συζητώντας με τους Κερκυραίους τα λαϊκά προβλήματα και την προοπτική της αντιμετώπισής τους.
Σήμερα καμιά δημοσκόπηση δεν μπορεί να αποτυπώσει την πραγματική δυναμική και την πρωτοφανέρωτη αποδοχή της Λαϊκής Συσπείρωσης από τον κερκυραϊκό λαό.
Στη δυναμική του ψηφοδελτίου μας προστέθηκε ήδη νέο συγκριτικό πλεονέκτημα με την ολοκληρωμένη ανακοίνωση του συνδυασμού μας. Το ψηφοδέλτιο μας δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο, είναι ομολογουμένως ασύγκριτα  το καλύτερο από αυτά όλων των άλλων συνδυασμών.
Απαρτίζεται από ανθρώπους της βιοπάλης που πρωτοστατούν στους λαϊκούς αγώνες, από επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων, της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Από ανθρώπους με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και την διαχείριση των λαϊκών ζητημάτων.
Ο συνδυασμός των υποψηφίων μας αποτελεί εγγύηση ταύτισης λόγων και έργων. Το έχουν αποδείξει με την δράση τους σε κάθε επίπεδο.
Μεγαλύτερη ακόμα εγγύηση αποτελεί η ταξική τοποθέτηση των υποψηφίων μας. Εμείς δεν έχουμε στα ψηφοδέλτιά μας μεγαλοεπιχειρηματίες, ξενοδόχους, εκπροσώπους πολυεθνικών και τραπεζιτών, υποστηρικτές των μνημονίων και μεταγραφικά αποκτήματα ποδοσφαιρικού τύπου με παρασκηνιακές συναλλαγές. Έχουμε στο ψηφοδέλτιό μας ανθρώπους που ανεξάρτητα από την πολιτική τους πορεία έχουν ταχθεί με συνέπεια στον ταξικό πόλο του λαϊκού κινήματος.


Κερκυραία, Κερκυραίε,
Είμαστε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, έχουν διαμορφωθεί σοβαρές προϋποθέσεις για την μεγάλη ανατροπή στο Δήμο, την ενίσχυση των δυνάμεων μας στην Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή. Τώρα είναι η ώρα του λαού να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να απομονώσει παλιούς και νεόκοπους εκπροσώπους των μονοπωλιακών ομίλων, των ξενοδόχων και των τραπεζιτών.
Η μάχη είναι δύσκολη, το κατεστημένο χρησιμοποιεί ήδη παλιές συνταγές, απειλές, υποσχέσεις, αποπροσανατολισμό, ψέματα και λάσπη, προβοκάτσιες, ψευδεπίγραφες διασπάσεις, απόσυρση παρατάξεων στο μέσο και δήθεν συνενώσεις της τελευταίας στιγμής.
Καταφεύγουν σε φτηνά πολιτικά τεχνάσματα, καταθέτουν ψηφοδέλτια στο Δήμο που ήξεραν ότι δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανακηρυχθούν. Επαναλαμβάνεται η τακτική του 2010, όπου απέσυραν το επίσημο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ώστε να εμποδίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση να μπει στο 2ο γύρο. Στην Περιφέρεια κατατέθηκαν πολλά ψηφοδέλτια με στόχο να εγκλωβίσουν λαϊκό κόσμο στην πολιτική που τσακίζει τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, την οποία υποστήριξαν οι επικεφαλής τους.
 Γι΄ αυτό κανένας εφησυχασμός, όλοι και όλες στη μάχη με αισιοδοξία μέχρι τη νίκη. Κάθε τίμιος αγωνιστής πρέπει να ενεργοποιηθεί σε αυτή την προσπάθεια. Κάθε συνοικία, κάθε γειτονία, κάθε σπίτι να γίνουν μετερίζι αγώνα για την αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Περιφέρεια, του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.
Κέρκυρα 5/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ