30 Μαΐ 2014

Χρυσαυγίτικο φασιστο-παζλ

 Χρυσαυγίτικο φασιστο-παζλ


Για δες πως κάποιες φορές τα στοιχεία δένουν αρμονικά μεταξύ τους... Πάμε να συνθέσουμε ένα παζλ με αφορμή το εμετικό δημοσίευμα της χουντοφυλλάδας "Ακρόπολις" που, για να υμνήσει τις χρυσαυγίτισσες, δεν δίστασε να βάλει φωτογραφία αντάρτισσας του ΕΛΑΣ! 


Ποιός υπογράφει την στήλη "Στον Ιστό της αράχνης" του εμετικού άρθρου στην εν λόγω φυλλάδα; "Γράφει ο Άρης Σπίνος" διαβάζουμε (στα πλάγια, αριστερά της φωτό). Και ποιός είναι ο Άρης Σπίνος που υπογράφει την σκόπιμα ανιστόρητη ηλιθιότητα; Θα τον θυμάστε ορισμένοι πριν απο κάποιους μήνες να κάνει εκπομπή στο "Extra3" και να υμνεί τους Ναζί χρυσαυγίτες σε κάθε περίσταση. Ιδού, για παράδειγμα, η συνέντευξη του με τον αηδιαστικό φυρερίσκο των χρυσαυγιτών Μιχαλολιάκο:

         

Πριν γίνει όμως οπαδός της Χρυσής Αυγής ο αρθρογράφος της χουντοφυλλάδας "Ακρόπολις" τι ήταν; Μα φυσικά μέρος της μεγάλης (ακρο)δεξιάς οικογένειας, όντας υποψήφιος στις τοπικές και εθνικές εκλογές με το Λάος του Γ.Καρατζαφέρη.

Παλιές καλές εποχές για το Λάος και τον Σπίνο...
Το 2010 ο Σπίνος ήταν και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον Συνδιασμό του, σημερινού υπουργού της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Άδωνι Γεωργιάδη. 


Χειραψίες στην δεξιά πολυκατοικία...
Αν είναι κάτι, βέβαια, που δε μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τον αρθρογράφο της εμετικής χουντοφυλλάδας είναι ότι είναι, αν μη τι άλλο, ειλικρινής για τις φιλοφασιστικές του απόψεις. Σηκώνει χρυσαυγίτικη παντιέρα χωρίς πολλά πολλά, υμνεί τους απριλιανούς δικτάτορες ξεκάθαρα, είναι - πως να το πούμε - πατενταρισμένος ακροδεξιός.

Ξέχασε βέβαια ο "φωστήρας" αρθρογράφος να μας πει και για τα εκατοντάδες
 οικονομικά σκάνδαλα της Επταετίας και τις σχέσεις της με το μεγάλο Κεφάλαιο
το οποίο υπηρέτησε πιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ