13 Αυγ 2014

Αθλιότητα του Indymedia - Εξισώνουν θύτη και θύμα στην σφαγή της Γάζας!

 Αθλιότητα του Indymedia - Εξισώνουν θύτη και θύμα στην σφαγή της Γάζας!


Η - κατά Indymedia - "στρατιωτικού τύπου σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών"...
Ο ρόλος του Indymedia ήταν και παραμένει - στην καλύτερη των περιπτώσεων - ύποπτος. Τη διαδικτυακή (και όχι μόνο) δράση άλλωστε των γνωστών-αγνώστων του "αντιεξουσιαστικού", "αναρχικού", "αναρχοαυτόνομου" κλπ. χώρου την είδαμε στα προβοκατόρικα γεγονότα του Συντάγματος, τον Οκτώβρη του 2011, όταν ένα μάτσο παρακρατικών φασιστοειδών με κουκούλες επιτέθηκε με δολοφονικές προθέσεις στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Πάμε τώρα να δούμε τι γράφει η λεγόμενη "διαχειριστική ομάδα" του Athens Indymedia με αφορμή την πρόσφατη σφαγή στη Γάζα.

Σε ανακοίνωση-παράκληση προς "συλλογικότητες αλληλεγγύης", η Δ.Ο. του Indymedia εξισώνει θύτη και θύμα, χαρακτηρίζοντας την απόπειρα γενοκτονίας των παλαιστινίων της Γάζας σε... "στρατιωτικού τύπου σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών"! Δηλαδή οι πέτρες των νεαρών παλαιστίνιων ενάντια στα ισραηλινά τανκς και οι πεπαλαιωμένες ρουκέτες της Χαμάς ενάντια σε έναν απ' τους ισχυρότερους και πιο εξοπλισμένους στρατούς της Μέσης Ανατολής! 


Γράφει η "παράκληση" της Δ.Ο. του Indymedia:
(οι υπογραμμίσεις δικές μας) 

"Παρόλο που αυτό αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα, οι χωρίς στόχο ρουκέτες των Τζιχαντιστών που κατευθίνωνται (sic) ενάντια στον άμαχο Ισραηλινό πληθυσμό, ή ακόμα και ο θάνατος απλών κληρωτών Ισραηλινών στρατιωτών, έχουν για εμάς ανάλογο βάρος με το έγκλημα που συντελείτε από τι Ισραηλινό κράτος, εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή και την ευημερία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα με την εθνικότητα που έτυχε αυτοί να έχουν.
Έτσι λοιπόν δημοσιεύσεις που αναπαράγουν δημοσιογραφικού τύπου πολεμικές ανταποκρίσεις μεταξύ στρατών από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν στα κρυμμένα".

Έμμεση πλην σαφέστατη υιοθέτηση της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας απ' τους λεγόμενους "αντιεξουσιαστές" του διαδικτύου. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι.
Δοξάστε τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ