9 Σεπ 2014

Πολιτικό … “κουτσομπολιό” !

Πολιτικό … “κουτσομπολιό” !



Διάφορες φήμες ή και “

φήμες” κυκλοφορούν

 τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο !

Πόσο πολύ ή και καθόλου αληθεύουν, μένει να το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Έτσι, για την … ιστορία, ας “δούμε” μερικές.

1. Η παραίτηση Λυκούδη, ανοίγει διάπλατα τις διαδικασίες που φέρουν την ΔΗΜΑΡ να μοιράζεται στα δύο. Το ένα τμήμα πάει με το ΠΑΣΟΚ, ή μάλλον με την … Δημοκρατική Παράταξη και το άλλο είτε με τη μορφή συνεργασίας είτε με τη μορφή ενσωμάτωσης θα βρεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ !

2. Με τον φόβο της επόμενης εκλογικής συντριβής, παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, πλησιάζουν και είναι έτοιμα για επανένταξη στα κόμματά τους, με το … αζημίωτο φυσικά !
Έτσι, μπορεί να ξαναδούμε στο πολιτικό προσκήνιο τύπους σαν τον Λαλιώτη ή τον Σημίτη, όπως από την άλλη μεριά τον Καρατζαφέρη, τον Ψωμιάδη και άλλους !

3. Ενώ όλα τα πουλημένα κανάλια μας, ασχολούνται με τον … Κουβέλη, στο παρασκήνιο εξυφαίνονται σχέδια που θα φέρουν στα σκαλιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τον … Κώστα Καραμανλή !

4. Τις επόμενες μέρες, προβλέπεται να γίνουμε μάρτυρες, σε διάφορες εκπομπές, της μελλοντικής (άμεσης) συνεργασίας της ΝΔ με τον … ΣΥΡΙΖΑ !
Η πρώτη … φάση, θα είναι να ακούσουμε από διάφορους γνωστούς μας παπαγαλίσκους (δημοσιογραφίσκους, πολιτικούς “αναλυτές”, αλλά και βουλευτές – τηλεαστέρες) ότι κάτι τέτοιο – δηλαδή μια κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, κ.ά. – δεν είναι και … κακό !
Μάλιστα, ότι θα είναι και προς το … συμφέρον του λαού μας !!!

Αυτά, προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ