24 Σεπ 2014

Μαριούπολη: Ουκρανοί εθνοφρουροί πυροβολούν εν ψυχρώ παιδιά που κάνουν ποδήλατο! (Video)

Μαριούπολη: Ουκρανοί εθνοφρουροί πυροβολούν εν ψυχρώ παιδιά που κάνουν ποδήλατο! (Video)


Κάτοικοι της Μαριούπολης υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες των δολοφονικών ενστίκτων  των ουκρανών στρατιωτών της λεγόμενης επίλεκτης δύναμης της Εθνικής Φρουράς.
Πυροβόλησαν δυο ανηλίκους που έκαναν ποδήλατο σε χωματόδρομο. Το ένα από τα θύματα δίνει μάχη με τη ζωή, σε νοσοκομείο της πόλης. Το 15χρονο αγόρι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ για το δεύτερο θύμα τα στοιχεία και η κατάσταση δεν είναι γνωστά, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, Victoria Guts.
Το βίντεο της εγκληματικής επίθεσης τραβήχτηκε από το διαμέρισμα κατοίκου αυτόπτη μάρτυρα στα ανατολικά της πόλης.
Ο Σεργκέι δήλωσε:
Άρχισα τη βιντεοσκόπιση ένα λεπτό μετά, αφού άκουσα τους πυροβολισμούς. Τα δυο  παιδιά είχαν πλησιάσει κοντά στα οδοφράγματα που είχε στήσει η Εθνοφρουρά. Οι στρατιωτικοί άρχισαν να φωνάζουν στα παιδιά να σταματήσουν εκεί που βρίσκονται, αλλά αυτά φοβήθηκαν και γύρισαν τα ποδήλατα προς την άλλη πλευρά για να φύγουν. Τότε τα πυροβόλησαν.
Ο μάρτυρας τόνισε ότι δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην εμφάνιση των παιδιών που να μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοια αντίδραση.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ειδησειογραφικά πρακτορεία η μονάδα της Εθνοφρουράς δήλωσε ότι τα παιδιά ευθύνονται που δεν σταμάτησαν….
Πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ