13 Οκτ 2014

Τα ζωα.....της ΕΕ.Να απαγορεύσει την κτηνοβασία σκέφτεται η Δανία-Σε υψηλή προτίμηση ως διεθνής τουριστικός προορισμός για …κτηνοβάτες

Να απαγορεύσει την κτηνοβασία σκέφτεται η Δανία-Σε υψηλή προτίμηση ως διεθνής τουριστικός προορισμός για …κτηνοβάτες

Ο πολιτισμος της.....ΕΕ δοξαστε τον
Μετά την Γερμανία και την Νορβηγία, η Δανία… σκέφτεται και εκείνη να απαγορεύσει την κτηνοβασία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τροφίμων και Γεωργίας της χώρας. «Αποφάσισα πως πρέπει να απαγορεύσουμε τη σεξουαλική επαφή με ζώα. Αυτό προκύπτει για πολλούς λόγους. Ο πιο σημαντικός είναι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για επίθεση εναντίον των ζώων», υποστηρίζει ο υπουργός Νταν Γιόργκενσεν στην εφημερίδα της χώρας, Ekstra Bladet.
Σύμφωνα με τον υπουργό, ένας από τους παράγοντες που τον ώθησε στην απόφαση αυτή ήταν ότι η είδηση της κτηνοβασίας καταστρέφει την εικόνα της Δανίας, καθώς η νομοθεσία επιτρέπει τη σεξουαλική επαφή ανθρώπου με ζώα.
«Σε κάθε περίπτωση και χωρίς αμφιβολία πρόκειται και για όφελος για τα ζώα, καθώς φυσικά δεν μπορούν να πουν όχι. Επομένως, πρέπει να απαγορευτεί (η κτηνοβασία», πρόσθεσε ο Γιόργκενσεν. Όλα αυτά τη στιγμή, που σύμφωνα με δημοσκόπηση το 60% του πληθυσμού της Δανίας υποστηρίζουν την ποινικοποίηση της κτηνοβασίας, ενώ ο ανάλογος νόμος αναμένεται να θεσπιστεί το 2015.
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός πως η Δανία αποτελεί προορισμό για σεξουαλικό τουρισμό ανθρώπων που ενδιαφέρονται για επαφές με ζώα, ενώ τα τελευταία χρόνια η διεθνής κοινότητα εστιάζει στα κενά της νομοθεσίας γύρω από την προστασία των ζώων. «Δε νομίζω ότι η δανέζικη κυβέρνηση κάνει αρκετά για να προστατεύσει τα ζώα. Πρέπει να κάνουν κάτι», δήλωσε η Καρολίν Λούντστρομ, ακτιβίστρια από τη Δανία για τα δικαιώματα των ζώων στο περιοδικό Vice προ μηνών.
Η κτηνοβασία απαγορεύτηκε στη Γερμανία το 2012 με την καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ να υποστηρίζει πως κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τα ζώα για την προσωπική σεξουαλική δραστηριότητά του ή να επιτρέπει σε τρίτους να τα χρησιμοποιούν για αυτό το σκοπό, καθώς τα αναγκάζουν σε ανάρμοστες συμπεριφορές.

2 σχόλια:

  1. να γιατι μας ηθελε Δανια του νοτου ο ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ουσία είναι ότι έπρεπε να απαγορευτούν στο διαβολικό πορνοδιαδίκτυο και οι απάνθρωπες κτηνοβατικές εταιρείες και τα απάνθρωπα κτηνοβατικά πορνοσάιτ τύπου "zootube" με σεξουαλικές επαφές μεταξύ ανθρώπων και ζώων που δυστυχώς υπάρχει παγκόσμια αποσιώπηση με αποτέλεσμα τα απάνθρωπα λαμόγια να συνεχίζουν ακάθεκτα την αποκτήνωση του ανθρώπινου γένους μας με τις ευλογίες όλων μας, τι δεν καταλαβαίνουμε;

    Ως πότε θα ζούμε σε ένα κόσμο αδιαφορίας, αναισθησίας και ασπλαχνίας.

    Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ