21 Νοε 2014

«Μπάχαλοι» με πολιτικά

«Μπάχαλοι» με πολιτικά

Βίντεο που δείχνει άτομα, τα οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει κουκουλοφόρους από την αμφίεσή τους, τα οποία όμως συνομιλούν με αστυνομικούς των ΜΑΤ, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια επιχείρισης της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.
Στο βίντεο, εμφανίζεται ένας άνδρας με μαντήλι στο πρόσωπο και σακίδιο στην πλάτη, ντυμένος σαν ...«μπάχαλος», να προσεγγίζει διμοιρία ανδρών των ΜΑΤ, συνομιλεί με αυτούς και στη συνέχεια απομακρύνεται, καλύπτοντας το πρόσωπό του με μαντήλι. Σε άλλο στιγμιότυπο, άνδρας με πολιτικά ανεβαίνει σε μηχανή αστυνομικού, καλύπτοντας και αυτός το πρόσωπό του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει αστυνομικούς με πολιτικά να κυκλοφορούν σε διαδηλώσεις ή να συμπεριφέρονται σαν... αγανακτισμένοι «διαδηλωτές», συνεπικουρώντας τις διμοιρίες των ΜΑΤ και τις ομάδες της «Δέλτα» στο κατασταλτικό τους έργο. Ενα «έργο» που χρειάζεται και την προβοκάτσια για να δικαιολογήσει το ξύλο και τα χημικά κατά των διαδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ