8 Νοε 2014

"ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ "

 "ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ "
QUIZ για πανίσχυρους λύτες:
Ποιος έγραψε την παρακάτω επιστολή;
α) Στυλιανός Πατακός, εκτελών χρέη διευθυντού ελληνορθόδοξου σχολείου.
β) Ο ηθοποιός Αρτέμης Μάτσας στην ταινία "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, αγαπούν το σχολείο μας".
γ) Κωνσταντίνος Σάλτας, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δάφνης -Υμηττού με το κόμμα Σούπερ Μάρκετ Σύριζος - και του πουλιού το γάλα.

"Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μετα λύπης μου, σας γνωστοποιώ ότι σήμερα το βράδυ και περί ώρας 21.00 μ.μ έγινε απόπειρα κατάληψης του σχολείου (Δημόσια Υπηρεσία) απο μαθητές του σχολείου μας.
Εκλήθη η Αστυνομία (Άμεσος Δράση + Ομάδα Δίας), ελήφθησαν φωτογραφίες απο τις εξώπορτες του σχολείου μας, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί διάφορα υλικά για να δυσχεραίνουν την πρόσβαση των υπόλοιπων μαθητών στο σχολείο τους, τη Δευτέρα 3/11/2014 και κατεγράφη το συμβάν στο ημερολόγιο των κληθέντων περιπολικών τις Αμέσου Δράσεως.
Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια (κατάληψη) που στρέφεται κατά των υπόλοιπων μαθητών που σέβονται και εκτιμούν το σχολείο τους, θα χτυπηθεί αμείλικτα.
Στην Αστυνομία εδόθησαν περίπου 10 ονόματα μαθητών, που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση. Τα ονόματα αυτών των μαθητών εδόθησαν απο άλλους συνεργούς μαθητές οι οποίοι θέλησαν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απο τις περαιτέρω συνέπειες που περιμένουν τους οιονεί καταληψίες.
Οι λόγοι για τους οποίους προέβησαν σε αυτή την ενέργεια είναι 1. Ότι δεν έχουμε κυλικείο και 2. Υγιεινή.
Κυλικείο δεν έχουμε γιατί ο προηγούμενος ενοικιαστής κύριος Νεοχωρίτης Λεωνίδας, μου παρέδωσε την παραίτησή του το καλοκαίρι γιατί είχε μπεί μέσα και χρωστάει στο Δήμο γύρω στα 8.000 έως 10.000 Ευρώ και αυτό γιατί δεν αγόραζαν οι μαθητές απο το κυλικειο. Είναι οι ίδιοι μαθητές που κάνουν κατάληψη γιατί δεν έχουμε κυλικείο, βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι ότι αυτοί οι 10-15 μαθητές δεν θέλουν να κάνουν μάθημα, γιατί είναι τουρίστες στο σχολείο.
Περισσότερα αύριο στο σχολείο. Εννοείται ότι οι μαθητές αυτοί είναι παρελθόν για το σχολείο, δεν αξίζουν να λέγονται μαθητές του 4ου Γυμνασίου Δάφνης. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις και ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.
Δάφνη, 3/11/2014
Ο Διευθυντής"


Απ το "σκίζουμε τα μνημόνια" μέχρι το "είμαστε ο παράγοντας σταθερότητας "
Εκτός απο τις "αγορές",ας είναι ήσυχοι και οι "νοικοκυραίοι"!
Τάξις και ηθική θα επικρατήσουν σίγουρα με την "αριστερή κυβέρνηση!
μετά τήν εθελοντική εργασία, σειρά έχουν τα καταναγκαστικά έργα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ