14 Ιαν 2015

Ψέμα και ΠΑΣΟΚίκη βρωμιά απ' τον ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο...

 Ψέμα και ΠΑΣΟΚίκη βρωμιά απ' τον ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο...

Πηγή κειμένου: 902.gr

Έβρος: Το ψέμα επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για να «κλέψει» ψήφους

Το ψέμα και την παραπλάνηση επιστρατεύουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, για να εκβιάσουν όσους νοιώθουν αριστεροί και να κλέψει την ψήφο τους.
Όπως καταγγέλλει η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 8 Γενάρη το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Πανταζίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΔΕΛΤΑ TV» της Αλεξανδρούπολης, ανέφερε ότι υπάρχει δήθεν κείμενο που έχουν υπογράψει 1.000 μέλη του ΚΚΕ και στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Πατσιά, στο δημοσιευμένο βιογραφικό της αναφέρει πως ήταν υποψήφια δήμαρχος και βουλευτής με το ΚΚΕ, δεν λέει όμως ότι διαγράφηκε από την ΚΟ Σουφλίου πριν 16 - 20 χρόνια, γιατί στις Δημοτικές εκλογές συνέπραξε με τον ΣΥΝ ενάντια στην πολιτική του Κόμματος.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ αναφέρει:
«Η ταχύτατη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο, χειρότερο ΠΑΣΟΚ, τους μαθαίνει γρήγορα να αξιοποιούν πέρα από στελέχη του και όλες τις μεθόδους του, του ψέματος, της μισής αλήθειας, της διαστρέβλωσης.
Την ταυτότητά τους οι κομμουνιστές την καταθέτουν καθημερινά στην ταξική πάλη, και την παίρνουν όρθιοι στα στερνά τους, χωρίς να έχουν υπογράψει δήλωση στο σύστημα, όπως κάνουν αριστεροί περιηγητές του Κόμο, του Σίτι, και του Τέξας.
Ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη και να αναδείξει δυνατό το ΚΚΕ και στις εκλογές, για να μην τον ξεγελάσουν και πάλι μ' εκβιασμούς και αυταπάτες. Γιατί το ΚΚΕ θα σταθεί απέναντι σε κυβερνήσεις της μιας ή της άλλης διαχειριστικής εκδοχής, που όχι μόνο δεν εγγυώνται την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών για τον λαό, αλλά υπηρετούν τον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες, και επιχειρούν να τον εξαπατήσουν και πάλι με ψίχουλα. Θα πρωταγωνιστήσει, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να υπάρχει μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ασκηθεί πραγματική λαϊκή πίεση, που έως τώρα δεν υπήρξε, είτε από δισταγμό είτε από αυταπάτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ