18 Ιαν 2015

To "Πριν" έβγαλε εκτός βουλής το ...ΚΚΕ!

 To "Πριν" έβγαλε εκτός βουλής το ...ΚΚΕ!

Στο κομματικό έντυπο του ΝΑΡ αναφερόμαστε, και στον γνωστό και μη-εξαιρετέο κ. Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο*.
Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο άρθρο με τίτλο "αντιπολίτευση από τα αριστερά":
"...Στην επόμενη μέρα λοιπόν. Ίσως περισσότερο κι από το τελικό ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, σημασία έχει ποιος θα βρεθεί την επόμενη μέρα στη θέση της αντιπολίτευσης προς την όποια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φαίνεται να διαμορφώνεται σήμερα το πολιτικό σκηνικό, υπάρχει ο κίνδυνος η αντιπολίτευση που θα βρίσκεται στη Βουλή να προέρχεται μόνο από εκείνα τα κόμματα που ελέγχονται από τους ολιγάρχες και τους μιντιάρχες εργολάβους – από την Ακροδεξιά, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Από αυτούς που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνει το μνημονιακό οικοδόμημα ως έχει και να μη χάσουν ούτε πόντο οι ολιγάρχες του πλούτου..."
Έχει υπόψιν κάποια δημοσκόπηση που δεν γνωρίζουμε εμείς και που φέρνει το ΚΚΕ κάτω από το 3%, εκφράζει ευσεβείς πόθους, ή συμμετέχει από άλλο μετερίζι στην επιχείρηση εξαφάνισης των κομμουνιστών ο κ.Χαραλαμπόπουλος;

___________
*Στον χυδαίο αντικομμουνισμό του οποίου έχουμε αναγκαστεί να απαντήσουμε εδώ και εδώ.
Από τις ίδιες αναρτήσεις φαίνεται και η επιλεκτική παρατηρητικότητα του όσο αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα πολιτικά αντανακλαστικά ραν-ταν-πλαν σε σχέση με το συγκεκριμένο κόμμα. Βεβαίως δεν είναι βλάκας όπως θέλει να μοιάζει ο κ.Χαραλαμπόπουλος, πότε εμφανιζόμενος να μην έχει ανοίξει ούτε μια φορά την "Αυγή" από την οποία ολοφάνερα παίρνει γραμμή, και πότε "ξεχνώντας" πως υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 96 χρόνια και ένα κόμμα που λέγεται ΚΚΕ.
Την δουλειά του κάνει.
Και εμείς την δική μας, μέρος της οποίας είναι και η καταγραφή του "αριστερού" αντικομμουνισμού.
Για να μην πουλάνε αύριο κάποιοι τρελλίτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ