28 Απρ 2015

ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑ …ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ …ΣΑΓΟΝΙΑ

 ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑ …ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ …ΣΑΓΟΝΙΑ



Εμπόριο σάρκας, ναρκωτικών, ελπίδων ψυχής, κλοπιμαίων.
Ένα εμπόριο που ανθεί σ’ όλες τις εποχές τού χρόνου διαχρονικά, διότι υπάρχει γόνιμο έδαφος.
Το έδαφος του καπιταλισμού.
Το έδαφος του σάπιου καπιταλισμού στο οποίο αφθονούν «μύκητες» και «βακτήρια», ήτοι αποικοδομητές που λειτουργούν για την ανατροφοδότηση της σαπίλας…
Κι όσο η σαπίλα ανατροφοδοτείται, τόσο πολλαπλασιάζονται οι «μύκητες» και τα «βακτήρια», δηλαδή οι «αποικοδομητές».
Αλήθεια, πιστεύει κανείς πως οποιοδήποτε κύκλωμα του υποκόσμου θα μπορούσε να υπάρξει μετά τη συγκρότησή του, αν δεν στηριζόταν στον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό;;; Όχι βέβαια. Κανείς δεν το πιστεύει. Ούτε ο πιο ανυποψίαστος.
Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλύφτηκε ότι οι δυνάμεις κρατικής καταστολής, δηλαδή τα λεγόμενα σώματα ασφαλείας, έκαναν με τους ομοίους τους -του μη ένστολου υποκόσμου, εμπόριο ναρκωτικών, σάρκας κλπ.
Όμοια αγαπητοί πατριώτες, το δουλεμπόριο θα τσακιζόταν την στιγμή τής πρώτης δράσης του, αν δεν προστατευόταν απ’ την πρώτη στιγμή απ’ τις δυνάμεις λαϊκής καταστολής και μυστικών υπηρεσιών.
Σαφέστατα δεν αφορά αυτή η βρωμερή κατάντια το σύνολο αυτών των δυνάμεων, αλλά τμήμα τους ή τμήματά τους.
Επιπλέον, σαφέστατα αυτά τα καθάρματα, αυτοί οι «αποικοδομητές», δρουν με σύνθημα το θησαυρισμό τους που τον επιτυγχάνουν:
α) με σύριγγες στις φλέβες των παιδιών,
β) με έκδοση επί χρήμασι κοριτσιών-αγοριών
γ) με πώληση κλοπιμαίων
δ) με εμπόριο ψυχών στο Αιγαίο πάνω σε πλεούμενα «χάρους»…
Ας επιχειρήσουμε μια «μετάφραση»:
1) Επειδή δεν έχω ακούσει να γίνεται παραγωγή π.χ. ηρωίνης στην Ελλάδα, οι «αποικοδομητές» οπωσδήποτε συνδέονται με «αποικοδομητές» άλλων καπιταλιστικών κρατών.  
2) Επειδή τα κοριτσάκια και τ’ αγοράκια που βγάζουν αυτά τα κτήνη στο «πεζοδρόμιο» είναι κατά …προτίμηση αλλοδαπά, αυτά τα εκφασισμένα καθάρματα συνδέονται με εκφασισμένα καθάρματα άλλων καπιταλιστικών κρατών.
3) Επειδή τα κλεμμένα αυτοκίνητα, μηχανήματα κλπ., πωλούνται ασφαλέστερα (χωρίς κίνδυνο δηλαδή ανακάλυψής τους) εκτός Ελλάδας, αυτοί οι φασίστες (μ’ όποια προβιά), συνδέονται με φασίστες (όποιας προβιάς) άλλων καπιταλιστικών κρατών.
4) Επειδή το εμπόριο ψυχών στο Αιγαίο απαιτεί να βρεις τις ψυχές στη βάση τους, άρα εκτός Ελλάδας, κι επειδή οι «χάροντες», τα σαπιοκάραβα, είναι …αντιεπαγγελματικό να έχουν ελληνική καταγωγή, αυτοί οι ναζίδες «αποιδομητές» συνδέονται με ναζίδες άλλων καπιταλιστικών κρατών.
Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΔΕΣ, έχουν κάλυψη από «ψηλά», εντός κι εκτός συνόρων.
Πώς λέμε διακρατικές σχέσεις;;; Ε, κάπως έτσι.
Υπάρχει δηλαδή αλληλοσύνδεση των ελληνικών δυνάμεων «ασφαλείας» με τις δυνάμεις «ασφαλείας» άλλων καπιταλιστικών κρατών, καθώς και αλληλοσύνδεση της ΕΥΠ με μυστικές υπηρεσίες άλλων καπιταλιστικών κρατών.
(Διευκρινίζω και πάλι ότι η αναφορά γίνεται για τμήμα ή τμήματα αυτών των δυνάμεων και όχι για το σύνολό τους).
Όπως αντιλαμβάνεστε πατριώτες, ο καπιταλισμός –και στην προκείμενη ο σάπιος καπιταλισμός, είναι ίδιος και απαράλλαχτος σ’ όλα τα καπιταλιστικά κράτη.
Επικίνδυνος για την καθημερινότητά μας, επικίνδυνος για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.
Η σαπίλα του, η σαπίλα που γεννά και θρέφει αυτούς τούς φασιστοναζίδες,
που χώνουν τη σύριγγα στις φλέβες των παιδιών,
που βγάζουν στο «πεζοδρόμιο» αγοράκια και κοριτσάκια,
που….,
η σαπίλα λοιπόν που γεννά και θρέφει αυτά τα κτήνη, δεν μπορεί-δεν θέλει να περιορίσει, και πολύ περισσότερο να εξαφανίσει, αυτά τα φασιστοναζιστικά κτήνη.
Ναι, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ=ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ=ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ σ’ όλα τα επίπεδα της ζωής τού λαού-των λαών.
Ας διευκρινίσω όμως και γιατί χαρακτηρίζω φασίστες-ναζίδες (και είναι!!!) τους «αποικοδομητές», ήτοι τα κτήνη των σωμάτων ασφαλείας και της ΕΥΠ.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΔΕΣ, διότι οι πραγματικοί δημοκράτες (όποιου αστικού κόμματος οπαδοί-μέλη-ψηφοφόροι) και πολύ περισσότερο οι κομμουνιστές, δεν θα γίνονταν ποτέ, μα ποτέ(!), ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Πάρτε για παράδειγμα τη φασιστοναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Αυτό το φασιστοναζιστικό έκτρωμα και τις εγκληματικές του πράξεις-δραστηριότητες.
(Γι’ αυτό και ξεχωρίζω τους πραγματικούς δημοκράτες απ’ τους κατ’ όνομα δημοκράτες των αστικών κομμάτων (φιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατικών). Είναι κοινό μυστικό εξάλλου, ότι κι απ’ αυτών των κομμάτων τούς κόλπους, ξεπηδάνε φασιστικά φίδια…
Τούτο το θέμα όμως αφορά άλλη συζήτηση, εξόχως επίκαιρη μάλιστα…)
Επιτρέψτε μου μοναχά μια τελευταία προσθετική σκέψη, που κι αυτή έχει εξέχουσα σημασία.
Γιατί "θυμήθηκαν" τώρα κάτι αποδεδειγμένο πολύ καιρό πριν;;;
Μήπως για ν' αποσπάσουν την προσοχή μας απ' το κυρίαρχο των ημερών;;;
Ποιο είναι αυτό; Μα ένα νέο μνημόνιο και μάλιστα μακράς διάρκειας, το οποίο ορέγονται να μας φορέσουν θηλιά στο λαιμό με τη συγκατάθεσή μας και πιθανόν μέσα από ένα "στημένο" δημοψήφισμα.
Γιατί "στημένο"; Διότι αν το κάνουν, θα το πράξουν με τη σιγουριά ότι θα έχουν εξασφαλίσει το "ναι" στο νέο μνημόνιο, των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων στο μεγαλύτερο τμήμα τους, εκβιάζοντάς του πως δεν θα πληρώνονται επί πολύ καιρό, αν δεν εξασφαλιστεί η επόμενη δόση, οι επόμενες δόσεις... 
Όπως δηλαδή εκβιάζονται οι χρήστες ουσιών απ' τους εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι δυστυχισμένοι τις δόσεις τους...
Και γιατί ο εκβιασμός περί "δόσεων" γίνεται πάντα προς τους δημόσιους υπάλληλους και τους συνταξιούχους;;; 
Γιατί δεν γίνεται προς τους εργάτες-εργατοϋπάλληλους του ιδιωτικού τομέα, προς τους μικροεπαγγελματίες, προς τους μικροαγρότες, προς τους άνεργους;;; 
Απλά, διότι ο ξυπόλητος δεν φοβάται μη χάσει τα παπούτσια του.
Αυτός όμως που φορά έστω και τρύπια παπούτσια, φοβάται μην και τα χάσει...
Κι αυτός είναι ο εργαζόμενος των τρεις κι εξήντα στο δημόσιο τομέα και ο συνταξιούχος των τρεις κι εξήντα... 
Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ