27 Απρ 2015

ΤΣΕΧΟΙ και ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ - EΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΕΝΕ Καμιά Συμμετοχή-Καμιά Συνενοχή στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ: Δεν πολεμάμε-δεν καταστέλουμε για τα συμφέροντά τους



ΤΣΕΧΟΙ και ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ - EΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΕΝΕ Καμιά Συμμετοχή-Καμιά Συνενοχή στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ: Δεν πολεμάμε-δεν καταστέλουμε για τα συμφέροντά τους

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Άμυνας την Τετάρτη 29/4 στις 6.00 μ.μ.
Όταν στρατιώτες και παλαίμαχοι ξεσηκωθούν για την ειρήνη και το κράτος δικαίου, οπουδήποτε στον κόσμο, η πράξη τους πρέπει να τιμηθεί
Translated for RI by Anthony GrulichMEMORANDUMCzechoslovak reserve forces against the war planned by NATO commanders
«Για πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βλέπουμε μια πραγματική απειλή του πολέμου πάλι. Κατά συνέπεια, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να εκδώσουμε την ακόλουθη δήλωση:
Οι στρατιώτες της Τσεχοσλοβακίας ομόφωνα απορρίπτουμε οποιαδήποτε συμμετοχή σε μάχες που είναι γεωπολιτικές πράξεις της επιθετικότητας της παγκόσμιας ελίτ, που εκδηλώνεται μέσω του ΝΑΤΟ και έχουν την υποστήριξη των κυβερνήσεων μας.
Εμείς ορκιστήκαμε να υπερασπιστούμε  την πατρίδα μας Τσεχία και την Σλοβακία.
Εμείς ορκιστήκαμε να προστατεύσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία των Εθνών μας υπερήφανοι, κάτι για το οποίο οι πρόγονοί μας θυσίασαν τη ζωή τους στους παγκόσμιους πολέμους.
Καθοδηγούμαστε από αυτόν τον όρκο σε μια πολιτική πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση κρίσης.
Τα αγαθά της Ελευθερίας και ανεξαρτησίας διακυβεύονται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα σύστημα αντιπροσωπευτικής ψευδο- Δημοκρατίας, όπου αυτοί που εκλέγονται ενώ έχουν την υποχρέωση να προωθήσουν τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους, στην πράξη, αντιπροσωπεύουν με νόμους τα προσωπικά ενδιαφέροντα των νομοθετών, τα συμφέροντα των πολιτικών κομμάτων και ομάδων οικονομικών συμφερόντων.
Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται υπό την πίεση της παγκόσμιας ελίτ και ομίλων οικονομικών ομίλων, που κρατούν μακριά με τη δύναμη των πολιτών μέσω ενός συστήματος αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας».
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θυμίζουμε την αντίστοιχα περήφανη στάση των φαντάρων που αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ της Λάρισας και την επέμβαση του γαλλικού στρατού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Για να αντιμετωπίσουν τη μήνη  της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, που μπορεί να έδειχνε ανεχτικός στη δράση των ΝΑΖΙ στον Στρατό, αλλά κατέστειλε με τον πιο άγριο τρόπο τις αντιδράσεις των στρατιωτών στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της ελληνικής άρχουσας τάξης.
Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει να ακολουθεί και να επιταχύνει το πολεμικό βηματισμό της προηγούμενης κυβέρνησης, εντείνοντας την συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, παζαρεύοντας με τον πλέον αισχρό τρόπο την ελληνική επικράτεια ως βάση εφόρμησης των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να ενισχύσουν το κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό, να αρνηθούν την συμμετοχή τους στα νέα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα και να συμβάλλουν αγωνιστικά στο μπλοκάρισμα της μηχανής του πολέμου. Στο πλευρό τους είναι ανάγκη να βρεθεί ένα σύγχρονο εργατικό διεθνιστικό κίνημα που θα παλέψει για την ανατροπή της αστικής πολιτικής, την επιστροφή των στρατευμάτων που βρίσκονται εκτός συνόρων, τη διάλυση του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-Ε.Ε. και των βάσεων του θανάτου, το μπλοκάρισμα των πολεμικών εξοπλισμών και των νέων προσλήψεων μισθοφόρων.   

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ 50  ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΗΝΙΟΧΟΣ»

290 ΜΚ/ΤΟ Λιβαδοχώριο Λήμνου, 88 Α/Κ, 285 ΤΠ ΑΤΣΙΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, 547 Aερομεταφερόμενο Τάγμα Ρεθύμνου, ΚΕΕΜ Σπάρτης,  3ος Λόχος Μηχανικού Βάλτος Έβρου,  616 Τάγμα Πεζικού, ΚΕΤΘ Αυλώνα, 535 ΜΚ/ΤΠ 31η Ταξιαρχία, ΚΕΤΧ Πάτρας, ΚΕΝ Μεσολογγίου 2/39 ΣΠ, 526 ΜΚ/ΤΠ, 124 ΠΒΕ Τρίπολη, 585 ΜΚ/ΤΠ Άργος Ορεστικό, 29η Ταξιαρχία Πεζικού Στρατόπεδο Λοχαγού Παράσχου,  ΑΣΔΥΣ, 221 ΕΜΑ ΠΛΑΤΥ ΕΒΡΟΥ, ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΚΕΤΑ, 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λόχος Διοίκησης,  ΚΕΠΒ Θήβα, 16 ΤΥΠ, 116 ΛΔΒ Στρατόπεδο Καπετάν Λάζος, ΚΕΜΧ Ναυπλίου, Στρατόπεδο Χατζηπεντή Έβρου, 211 ΜΚ/ΤΟ, 95 ΛΑΤΕΘ, 116 ΠΜ Άραξος, 162 ΑΜ Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού, 3o ΤΑΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΥΘΕΙΟ, 112 ΠΜ, 647 ΜΚ/ΤΠ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 164 ΤΕ ΣΑΜΟΥ, 50 ΠΕΑ/ΑΠ, ΛΟΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΔΒ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Β’, 219 ΚΙΧΝΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, 173 ΜΕΑΠ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, 518 ΤΠ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, 516 ΜΚ/ΤΠ, 424 ΣΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΦΕΡΕΣ ΕΒΡΟΥ, 642 ΤΠ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΠΟΥΓΑ, 32 ΜΠΠ Π.Ν, ΚΕΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 643 ΤΕ Χιος , 123 ΠΤΕ, 117 ΠΜ Ανδραβίδα,  618 Μ/Κ, 296 Μ/Κ ΤΕ, 96 ΑΔΤΕ ΧΙΟΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ