31 Αυγ 2015

Ποιος ειχε δικιο;Τα συμπερασματα δικα σας

 Ο Τράγκας ... λαφαζανικός

Ο γνωστός και ως «λιβανιστήρι των ναζιστών της Χρυσής Αυγής», Γιώργος Τράγκας (τον θυμάστε να έχει πάνελ στο ΣΚΑΪ με τέσσερις χρυσαυγίτες πριν καλά καλά στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα), θυμήθηκε την περασμένη Παρασκευή να πιάσει ξανά στο στόμα του το ΚΚΕ.

Κάθε φορά που το κάνει είναι γεγονός ότι αυτοεξευτελίζεται, αν και αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο για τον συγκεκριμένο. Ούρλιαζε λοιπόν ότι «το ΚΚΕ είναι το πιο συστημικό κόμμα» επειδή «επιτίθεται στον Λαφαζάνη». Ωρυόταν ότι το ΚΚΕ στηρίζει το μνημόνιο, ότι από το '74 και μετά έχει μετατραπεί σε δεκανίκι του συστήματος, ότι ο Κουτσούμπας είναι ψεύτης.

Για όσους θυμούνται, ακριβώς την ίδια επίθεση έκανε στο ΚΚΕ πριν και μετά τις εκλογές του 2012, όταν τότε ήταν φανατικός ΣΥΡΙΖΑίος. Και τότε κατήγγελλε το ΚΚΕ ότι είναι μνημονιακό κόμμα, ότι θέλει να διασώσει τον δικομματισμό και άλλα τέτοια. Τότε ήταν ΣΥΡΙΖΑ, τώρα λαφαζανικός, κρατώντας βέβαια πάντα τις επαφές με τους χρυσαυγίτες. Ανάλογα με από που θέλει ν' αρπάξει και τι... Είναι γνωστός στην πιάτσα άλλωστε.

ΥΓ1: Συμβουλή προς κ. Τράγκα: Καλή η λεμοναδίτσα, αλλά πρωί πρωί μάλλον σε χαλάει...
ΥΓ2: Συμβουλή προς το λαό: Οταν βλέπει «Τράγκες» να εκτελούν συμβόλαια στήριξης δήθεν αντισυστημικών (παλιότερα ΣΥΡΙΖΑίων, σήμερα Λαφαζάνηδων και πάντα των χρυσαυγιτών) και συκοφάντησης του ΚΚΕ, να σκέφτεται ότι στήνονται παιχνίδια εις βάρος του...
Πηγή: Ριζοσπάστης
Εδώ Γιώργος Τράγκας από τον Μάη του '12:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ