27 Οκτ 2015

Νέα προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ επιχείρησε να στήσει η ΧΑ

Νέα προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ επιχείρησε να στήσει η ΧΑ


Καθαρή προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ επιχείρησε να στήσει, ξανά στη Βουλή, η ναζιστική Χρυσή Αυγή, το Σάββατο, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε διατεταγμένη αποστολή, ο ειδικός αγορητής της ΧΑ, Γ. Λαγός, αφιέρωσε όλη την ομιλία του για να αναμασήσει τις χιλιοειπωμένες συκοφαντίες για τον «902».
Αποκαλύπτοντας ότι αυτό που «καίει» τη ΧΑ είναι το κύρος του ΚΚΕ, ακριβώς επειδή πρωτοστατεί στους αγώνες για το δίκιο της εργατικής τάξης, συνολικά του λαού, ενάντια στα αφεντικά του φασιστικού μορφώματος, δηλαδή τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τα άλλα τμήματα του εγχώριου κεφαλαίου, έφτασε να ισχυριστεί ότι «το ΚΚΕ είναι τσιράκι του συστήματος» (!), επιστράτευσε τα «γνωστά» και «μουχλιασμένα» αυριανίστικα φληναφήματα περί ...«συγκυβέρνησης με τη ΝΔ» και ξέθαψε ακόμα και τα ασφαλίτικα επιχειρήματα ότι «το ΚΚΕ φύλαγε τη Βουλή από τους αγανακτισμένους»! Την ίδια ώρα, όχι μόνο δεν είπε κουβέντα για το κυβερνητικό νομοσχέδιο που υπηρετεί τους επιχειρηματικούς ομίλους, αλλά δεν έδωσε καμία εξήγηση και για τις κωλοτούμπες της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος ο Γ. Λαγός τη μια μέρα είπε ότι το νομοσχέδιο «κινείται σε θετικό πλαίσιο» και την επομένη, στην ψηφοφορία επί της αρχής ψήφισε... «κατά».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, έδωσε στο φασιστικό μόρφωμα την κατάλληλη απάντηση. Αφού σημείωσε ότι δεν αξίζει «να σπαταλάς σάλιο και να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες», σχολιάζοντας πως «φαίνεται ότι η κουκούλα δε φεύγει ποτέ», ξεκαθάρισε ότι όλα τα στοιχεία για τον «902» είναι πασίγνωστα, κατατεθειμένα στην εφορία και παντού, ενώ τα χρήματα πήγαν για να εξοφληθούν μισθοί και ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων. «Αυτό που επιβεβαιώνεται σήμερα», τόνισε ο Θ. Παφίλης, «είναι ότι ο αντίπαλος των φασιστών της Χρυσής Αυγής», ο στόχος τους, «είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται ποικιλοτρόπως (...) Η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι, όπως λέει ο αρχηγός τους, στους ηττημένους του 1945, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ