16 Νοε 2015

Ένας είναι ο εχθρός... για τους "αντιεξουσιαστές"

 Ένας είναι ο εχθρός... για τους "αντιεξουσιαστές"


Θαυμάστε "αντιεξουσιαστές", θαυμάστε βάθος θεωρητικής κατάρτισης, θαυμάστε πολιτικό κριτήριο, θαυμάστε αγωνιστικότητα
(από σχόλια στο indymedia σχετικά με την τραμπούκικη επίθεση των "παιδιών" σε διαδηλωτές στο πολυτεχνείο)

ΚΚΕ= Χρυση Αυγη

1574246
από @ 16/11/2015 8:46 πμ.,
Ιστορικα αλλα και προσφατα στην Ελλαδα οι ΚΚΕδες δειχνοθν οτι το μονο που τοθσ χωριζει με την ΧΑ ειναι τα χρωματα των πανο. Δεν χερω τι εγινε στο πολυτεχνειο , αλλα το τσακισμα των ναζι κνιτων ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για καθε αριστερο. Ξεχναμε τα σκουλικια του ΚΚΕ τι πεσιματα σε πορειες μας εχουν κανει? Ξεχναμε το 97-98, το 2011 στο συνταγμα?

σιγά ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι

1574247
από ένας που δεν ήταν εκεί 16/11/2015 8:49 πμ.,
Στην ελλάδα οι αναρχικοί (ή κάποιες τάσεις της αναρχίας) συγκρούονται βίαια με το ΚΚΕ από τη δεκαετία του 70. Χαρακτηριστικές στιμές οι μαζικές συγκρούσεις που είχαν λάβει χώρα στην πατησίων το 78 ή το 79 (ας μιλήσει για αυτές κάποιος παλαιότερος που τα ξέρει καλύτερα), η πανωλεθρία των κνιτών στις 15-11-1995, όπου μάλιστα κνίτης παραμορφώθηκε μόνιμα στο πρόσωπο με εγκαύματα από μολότοφ (και καλά να πάθει), η επίθεση στη Νομική το Νοέμβρη του 1998, μετά από τη σύλληψη 150 αναρχικών με τη συνεργασία ΜΑΤ και ΚΝΑΤ και η σύγκρουση με τις ομάδες περιφρούρησης της Βουλής τον Οκτώβρη του 11. Και φυσικά οι πολυάριθμες εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία του ΚΚΕ. Και πολύ καλώς γίνονται όλα αυτά, στο βαθμό που  το ΚΚΕ αποτελεί "δεκανίκι του αστικού συστήματος που εγκλωβίζει έντιμους ανθρώπους από την εργατική τάξη και με τη σεχταριστική του τακτική, αντιδιαλεκτικά και απομονωμένα, αποτελεί εμπόδιο σε κάθε δυναμική διεκδίκηση της κοινωνίας από τα κάτω" για να μιλήσω και στη γλώσσα σας.



Με την ίδια λογική που "ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο" και όχι με κείμενα καταγγελίας, στο δρόμο τσακίζονται και τα ΚΝΑΤ. Μου φαίνεται ότι κάποιοι, μέσα στην πρεμούρα σας να γίνετε αρεστοί στην κοινωνία και να επιδείξετε πιστοποιητικά πολιτικής σοβαρότητας, έχετε ξεχάσει ότι ένα από τα βασικά στοιχεία που διακρίνουν την αναρχία από την αριστερά είναι ο αυθορμητισμός και η άμεση δράση.

Φυσικά μπορεί και πρέπει να γίνει αυστηρή κριτική στην πρόχειρη προετοιμασία της συγκεκριμένης ενέργειας και τις σοβαρές επιχειρησιακές ανεπάρκειές της, που οδήγησαν σε ό,τι έγινε, έτσι ώστε την επόμενη φορά να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα. Όχι όμως και να καταντήσουμε αριστερότεροι των αριστερών.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Τα παιδιά είχαν ευγενή σκοπό και έκαναν την αυτοκριτική τους. Μακάρι την επόμενη φορά να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να έχουμε μπόλικους κνίτες στο νοσοκομείο, όπως πρέπει. Ε, και αν φάει καμιά ψιλή και κανένας αριστερός δεν τρέχει και τίποτα. Και αυτοί αντίπαλοί μας είναι, ως εξουσιαστές κομμουνιστές που, μάλιστα, κατεβαίνουν στις εκλογές.

Και είναι αηδιαστικό να βλέπεις άτομα που όλη τους η δράση περιορίζεται σε συγγραφή κειμένων, αφισσοκολλήσεις και ειρηνικές πορείες να φτύνουν τόση χολή ενάντια στο πιο υγιές κομμάτι του χώρου. Υγιές επειδή διατηρεί τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που το μεγαλύτερο μέρος του χώρου έχει απωλέσει στο πλάισιο πολιτικάντικων και αριστερίστικων λογικών απεύθυνσης σε μια κοινωνία εθελόδουλων κωφαλάλων.

μπραβο στους συντροφους

1574250
από @ 16/11/2015 9:42 πμ.,
Μπραβο στους συντροφους για την διαθεση να πανε να την πεσουν σε αυτους που εκαναν τον κομμουνισμο βρισια στην ελλαδα,δυστηχως εγινε μεγαλο λαθος και χτυπηθηκαν ατομα τις ροσιναντε και του εεκ αλλα επειδη ειμουν παρων οι συντροφοι μολις καταλαβαν οτι δεν ηταν κνατ αυτοι που χτυπηθηκαν γυρισαν με ρισκο στο πολυτεχνειο αφου η περιοχη ειχε γεμισει ματ για να ζητησουν συγνωμη και να βοηθησουν οπως μπορουσαν τους τραυματιες.
Σημερα βγηκε και κειμενο που ζητανε και δημοσιος συγνωμη...
τα λαθη ανθρωπινα ειναι συντροφοι ο καθενας θα μπορουσε να ειναι σε αυτη τη θεση.


 ----

Και θα πει κάποιος "έλα μώρε, κάποιοι μαλάκες στο Internet τα κάνουν αυτά τα σχόλια, δεν χαρακτηρίζουν τον "χώρο"". Ελα όμως που ο "χώρος" έχει δείξει άπειρες φορές με την συμπεριφορά του στις κινητοποιήσεις ποιός είναι ο στόχος του...

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

ΥΓ: Και αν κάποιοι του "χώρου" θέλουν να δείξουν ότι δεν έχουν σκατά και φασισμό στο μυαλό τους να το δείξουν στην πράξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ