30 Μαρ 2016

Στο κλουβί με τις τρελλές

Στο κλουβί με τις τρελλές

  
   ► "Ντέρμπυ" πάλι χτές στην Βουλή. 
        Τσίρκο "δημοκρατίας". 
        Αρένα σε παιχνίδι ... μιλημένο.
        Τα πλήθη σε καυτή αναμονή ... περίμεναν να δούν live ... τα τερατώδη αποστήματα να σπάζουν και το πύον να ρέει αχνιστό στο γυαλί.
    
   ► Τελικά οι "αρχιερείς" της διαφάνειας και οι "διώκτες" της διαπλοκής ... μας κατάπληξαν (απ΄την καταπληξία) ... μετρώντας κάτι σπυράκια στο όμορφο προσωπάκι της "δημοκρατίας" μας. Ο Τσίπρας μάλιστα ... δεκατρία μέτρησε ... και υποσχέθηκε να τα περιποιηθεί στο μέλλον. Μιλάμε για κανονικό ... αισθητικό της δημοκρατίας. Χρυσοχέρα ...
    
   ► Ο δε Κυριάκος ... ξεκίνησε με σκίτσο του Αρκά, κλάφτηκε που λάσπωσε τα παπούτσια του στην Ειδομένη και τελικά αγχώθηκε πολύ για την επιχειρηματικότητα, το καλό του τουρισμού ... και την αριστεία !!! "Δεν την θέλετε την αριστεία κύριε Τσίπρα ... αλλά και εκείνη δεν σας θέλει" ... ήταν η ατάκα που έσπασε κόκαλα !!! Ο ποιητής υπονόησε ευθέως ... πως η αριστεία ... θέλει τον Κυριάκο !!! Θα φαρμακωθώ ...
 
   Ο σωτήρας μας Αλέξις (απ΄το αλεξικέραυνο) ... "μέτρησε" μπροστά στην μούρη του αντιπάλου ... 13 ολόκληρες σκανδαλώδεις ρυθμίσεις των πρώην, με εκείνη της Siemens να καταλαμβάνει ... θέση κορύφωσης (μην πώ οργασμού) στην πρωθυπουργική εμφάνιση. Δεν έχει καμμία σημασία που ενάμιση χρόνο δεν κατήργησε καμμία !!! Μας φτάνει που υποσχέθηκε να ... επαναδιαπραγματευθεί εκείνη της Siemens ... με τον δικό του τρόπο. Ξέρουμε ... γλεντάνε ξανά στην Siemens ...

   Αλλά να μην αδικήσουμε και τον Κυριάκο. Είχε και αυτός την δική του κορύφωση ... εγκάλεσε τον Τσίπρα για τα ΜΑΤ και την ανεργία !!! Αι gαμisoυ Κούλη ...

   Ο πρωθυπουργός βέβαια ... λησμόνησε να μας αναφέρει ... για την διαπλοκή και την διαφθορά στην περίοδο που κυβερνούσε η Νο2 κουραδομηχανή της ιστορίας (το Νο1 δεν θα μπορέσει κανείς ποτέ να το πάρει απο τον Θεόδωρο Πάγκαλο). Αντίθετα ο εκλεκτός της πεφωτισμένης καραμανλικής δεξιάς, ο Παπαγγελόπουλος ... μοστράρει σήμερα ... ως ο οδηγητής της κάθαρσης απο την υπουργική καρέκλα της αριστεράς.
 
   Μίλησε και το φασισταριό ... ο Μιχαλολιάκος. Είχε τρομερό ενδιαφέρον η ... κραυγή του !!! Στην αρχή έκλαψε ... μετρώντας για το πόσοι δοσίλογοι στο παρελθόν την γλύτωσαν ... αλλά αυτός, αυτό το "τίμιο" σκουλήκι της εξουσίας μπήκε στην μπουζού άδικα !!! Αυτός ... αυτό βλέπει σαν διαφθορά και διαπλοκή της αστικής εξουσίας ... Να φυλακίζει τα πιό "καθαρά" χέρια της !!! Και τότε έγινε το καλύτερο. Εκανε το φασισταριό ... κριτική (βελούδινη) στον Τσίπρα επειδή άργησε - λέει - να ασχοληθεί με την διαφθορά ... αλλά δεν χάνει (το φασισταριό) την ελπίδα του !!! Περιμένει κάτι και αυτός απ΄την αριστερά ?? Τα αυτονόητα. 
 
   Ο Καμμένος είναι όνομα υπουργού ... ή απλά υπουργική ιδιότητα της αριστεράς ?? Εκλαψε και αυτός σαν ένας υπερτροφικός μπέμπης που κάποτε δεν τον έπαιξαν στο παιχνιδάκι της διαπλοκής (με κάτι υποβρυχιάκια) ... και τώρα πίσω-πίσω ... τάβαλε με το ίδιο το παιχνίδι. Θυμούνται σαν καμήλες αυτά τα μαλακισμένα ... δεν ξεχνούν.
  
   Και τότε έγινε το σύστριγγλο στο κλουβί με τις τρελλές. Θίχτηκε η τιμή και η υπόληψη του Ευάγγελου του Βενιζέλου !!! "Αλήτη Καμμένο ... αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγνώμη" !!! Να το δω και ας πεθάνω ... 

   Αλλος ένας που τα έβαλε με την διαπλοκή και την διαφθορά ... με τον δικό του τρόπο. Ο Σταύρος ο Θεοδωράκης. No comments.

 
   Να μην λησμονήσω να αναφέρω πως μίλησε και ο Λεβέντης ... ο λαγός. Κατάφερε κάτι δύσκολο χτές . Είπε πάλι τα ίδια ... χωρίς να πεί την λέξη ... "οικουμενική" !!!  
    
  
   ► Τελικά αυτό το κλουβί με τις τρελλές ... αποδείχθηκε πολύ φτωχή παράσταση για ... εισιτήριο 5,5 δισ ... που λέει και ο Ζαραλίκος.

 
   ► Βγήκε κι΄ο Μήτσος ο Κουτσούμπας ... τους τράβηξε μιά ανάλυση για την διαφθορά στον καπιταλισμό ... αλλά οι τρελλές νυστάξανε. Ηταν κουρασμένες απο την μάχη με την διαπλοκή. Βέβαια εκεί μέσα στον ύπνο το βαθύ ... έννοιωσαν ένα μικρό τσουξιματάκι ... όταν κάτι πήρε τ΄αυτί τους για ... "Υποχρεωτική μετατροπή όλων των μετοχών από ανώνυμες σε ονομαστικές, καθώς και όλων των χρηματοοικονομικών προϊόντων του Δημοσίου και των τραπεζών, όπως π.χ. τα ομόλογα, ώστε να μπορεί να γίνεται έλεγχος για το τι κατέχει ο καθένας. Κατάργηση όλων των απορρήτων, τραπεζικού, φορολογικού, εμπορικού, επιχειρηματικού.  Απαγόρευση λειτουργίας των εξωχώριων εταιρειών. Έλεγχος στην εξαγωγή κεφαλαίων." Αλλά δεν έγινε τίποτα. Εκλασαν και γύρισαν απ΄την άλλη ... Ποιός ακούει το ξύλινο ΚΚΕ που λέει τα ίδια απο το 1917 ... που λέει και ο Πανούσης (ο Τζίμης)
 

   Αυτά τα ολίγα και ωραία απο την χτεσινή παράσταση της "δημοκρατίας"

   Και μέρα που είναι ... ας θυμηθούμε σαν σήμερα ... μιάν άλλη πτυχή της "δημοκρατίας" ΜΑΣ ...
 
 
        
  
  
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ