22 Μαρ 2016

Τα σκυλια του πολεμου

Έγκλημα, παράγωγο του Ιμπεριαλισμού









Επιθέσεις σε αεροδρόμιο, επιθέσεις και σε σταθμούς του μετρό κοντά στην ΕΕ στις Βρυξέλλες. Όταν τα σκυλιά του πολέμου που αμολούν πάθουν λύσσα, πάνε να δαγκώσουν και αυτόν που τα αμόλυσε. Το θέμα είναι ότι συνήθως την πληρώνουν οι μη άμεσα εμπλεκόμενοι. Γιατί το μετρό δεν θα το πάρουν συνήθως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, αυτοί έχουν λιμουζίνες. Θα το πάρουν κυρίως και αυτοί που πάνε να καθαρίσουν τις τουαλέττες, να κάνουν την λάντζα, να σοβατίσουν τον τοίχο, ντόπιοι και μετανάστες, σίγουρα και πρόσφυγες. Θα ήταν αστείο να αποδώσουμε σε κάποια αντι-ιμπεριαλιστική ενέργεια τις επιθέσεις, επειδή έγιναν στην πόλη-έδρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Οι επιθέσεις αυτές είναι έγκλημα τόσο απέναντι στα άμεσα θύματα όσο και απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, γιατί ξέρουμε τι θα επακολουθήσει, ξέρουμε ότι τα επόμενα θύματα αυτού του συμβάντος θα είναι αυτοί. Σκυλιά του ιμπεριαλισμού είναι οι δράστες, ανεξαρτήτως προθέσεων. Σκυλιά από την μία, σκυλιά από την άλλη, και στην μέση να σκοτώνονται οι λαοί για του αφέντη το φαί.
ΥΓ: Η Ε.Ε κάνει ντηλς με τον Ερντογάν που αποδεδειγμένα στηρίζει το ΙΚ, ενώ παράλληλα στις Βρυξέλλες γίνεται τρομοκρατική. Ας βγάλει ο καθένας και η καθεμιά μας συμπεράσματα για το νέο γύρο ρητορείας περί τάξης και ασφάλειας που θα ξεκινήσει.

έγραψε το Αγκάρρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ