5 Απρ 2016

ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΕΕ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο

Βέλγοι ακροδεξιοί χτύπησαν με αυτοκίνητο μουσουλμάνα σε διαδήλωση(σκληρό βίντεο)

Τουλάχιστον 400 ακροδεξιοί διαδήλωσαν χθες κατά μεταναστών, προσφύγων και μουσουλμάνων στη γειτονιά Μόλενμπεκ της πρωτεύουσας του Βελγίου.
Ενώ οι ακροδεξιοί που φορούσαν μάσκες φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής (είναι οι δυο στους πέντε) βγήκαν επίσης στους δρόμους. 
 Η αστυνομία χώρισε τις δυο πλευρές των διαδηλωτών για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Τότε εμφανίζεται ένα λευκό αυτοκίνητο. 
Από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι προφανές ότι το πρόσωπο που κάθεται στη θέση του συνοδηγού βιντεοσκοπεί τα γεγονότα.
Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει στη συνέχεια το αυτοκίνητο να χτυπά μια γυναίκα που φορά μαντίλα χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να επιβραδύνει. Κατόπιν εξαφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα.  
 Λίγο πριν την αποτρόπαια κίνηση ο συνοδηγός του οχήματος απαθανατίστηκε να τραβάει φωτογραφίες και να διασκεδάζει καθώς περνούσε ανάμεσα στο πλήθος. Ο οδηγός και οι επιβάτες στο όχημα έχουν συλληφθεί και η γυναίκα νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ο δράστης είναι κάτοικος του Μόλενμπεκ ενώ διεθνή μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για «ακροδεξιό ακτιβιστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ