21 Απρ 2016

Δεν θέλετε να κυβερνήσετε!

 Δεν θέλετε να κυβερνήσετε!



skitso-ygih-parasita


Πάνε περίπου τέσσερα χρόνια από εκείνην την αποφράδα ημέρα που ο θίασος των πολιτικών απατεώνων “πήρε κεφάλι” στο χώρο της αριστεράς! Το πως ο όμιλος υποστήριξης της πέτρας και της κουκούλας κατάφερε όχι απλά ν’ αναστηθεί, αλλά να γίνει και πρώτο μπόι είναι μεγάλη ιστορία! Βέβαια δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθούν απλά πράγματα, όπως το ότι το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα υποστήριξε με κάθε μέσο την άνοδο των πολιτικών λωποδυτών στην εξουσία προκειμένου να εκτονώσει την διογκούμενη λαϊκή οργή από την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και για να μπορέσει να περάσει νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα με αριστερή σφραγίδα! Άλλωστε εκείνην την εποχή το σύστημα χρειαζόταν αναμόρφωση κι αυτό το οποίο ήταν απαραίτητο εκείνην τη στιγμή ήταν ένας καλός ψεύτης! Επειδή λοιπόν ο Ηλιόπουλος είχε πάψει να είναι διαθέσιμος, βρέθηκε ο καταλληλότερος για να υποκαταστήσει τον μεγάλο κωμικό!

Ένα από τα βασικότερα επιχειρήματα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που ο τυχοδιωκτικός θίασος των αυτοαποκαλούμενων αριστερών έκανε σύνθημα προκειμένου να αλλάξει τους συσχετισμούς στην αριστερά και να αλλοτριώσει τη συνείδηση του κόσμου ήταν το ότι οι Λακεδαιμόνιοι δεν ήθελαν να κυβερνήσουν! Το ότι ήθελαν, θέλουν και θα θέλουν να κυβερνήσουν, αλλά υπηρετώντας την λαϊκή εξουσία κι όχι την σάπια εκμεταλλευτική όπως κάνουν οι τυχοδιώκτες εξηγήθηκε πολλές φορές και είναι ευθύνη και του κόσμου να καταλάβει τι του λέει ο καθένας! Τώρα αν πάλι καταλαβαίνει και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ανατροπής της σαπίλας που οι Λακεδαιμόνιοι πρεσβεύουν ας ζήσει στην σαπίλα! Δυστυχώς με την πράξη του αυτή καταδικάζει και τους γύρω του, αλλά πάνω απ’ όλα τις γενιές που μέλλεται να έρθουν! Έτσι η επιλογή της σαπίλας δεν είναι δικαίωμά του!


Σκοπός αυτής της γραφής δεν είναι να πλατειάσει, αλλά να διαπραγματευτεί σε λίγες γραμμές κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με την άρνηση των Λακεδαιμονίων να κυβερνήσουν, να διαχειριστούν δηλαδή την σαπίλα του καπιταλισμού. Το επιχείρημα όσων καλοπροαίρετα προέτρεπαν τους Λακεδαιμονίους να συνεργαστούν με τον αριστερό θίασο για να σώσουν τον λαό ήταν ότι θα μπορούσαν να τους ελέγξουν προκειμένου εκείνοι να μην κάνουν άλλα από αυτά που υποσχέθηκαν!

Ας πάρουμε λοιπόν, ως παράδειγμα, την περίπτωση της φορολογίας των εφοπλιστών. Οι εφοπλιστές πληρώνουν ημερήσιο φόρο για κάθε καράβι τους κάτι λιγότερο από 10 ευρώ! Ας πούμε ότι οι Λακεδαιμόνιοι ωθούσαν την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχαν να φορολογήσει τους εφοπλιστές κι όχι τον λαό γιατί το δεκάρικο είναι σκέτη κοροϊδία! Θα άρχιζαν το τροπάρι, όχι οι αντιπολιτευόμενοι, αλλά οι συνεταίροι αριστεροί τσαρλατάνοι στην κυβέρνηση, ότι οι Λακεδαιμόνιοι θέλουν να καταστρέψουν την εγχώρια ναυτιλία, φορολογώντας την και καθιστώντας την μη ανταγωνιστική, ότι οι Λακεδαιμόνιοι είναι πράκτορες των Γερμανών εφοπλιστών που θέλουν να φορολογηθούν οι Έλληνες πλοιοκτήτες προκειμένου να καταστραφεί ο Ελληνόκτητος εμπορικός στόλος, ότι οι Λακεδαιμόνιοι θέλουν να διώξουν τα εμπορικά πλοία από την Ελλάδα τα οποία δίνουν δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες, άσχετο που αυτό δεν ισχύει με την άρση του καμποτάζ! Οι οπορτουνιστές θα το έλεγαν, όπως λένε ένα σωρό άλλα τα οποία δεν ισχύουν! Το ψέμα δεν είναι η δεύτερη, αλλά η πρώτη φύση τους! Με τα παραπάνω επιχειρήματα, με τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης στα χέρια τους, με την εξουσία στα χέρια των εφοπλιστών, οι απατεώνες που σήμερα περνούν το ένα αντιλαϊκό μέτρο μετά το άλλο, όχι απλά δεν θα αύξαναν την φορολογία των εφοπλιστών, αλλά ίσως κατάφερναν να την μειώσουν κιόλας, καίγοντας τους Λακεδαιμόνιους στην πυρά! Και ποιος θα φώναζε τώρα;!

Στην σάπια εκμεταλλευτική εξουσία του καπιταλισμού δεν νομοθετεί η Βουλή! Οι εφοπλιστές νομοθετούν! Όποιος έχει αυταπάτες ας διαβάσει λίγο για τον Αλιέντε, ας διαβάσει για το πως και το γιατί επιβάλλονται οι χούντες! Με την εξουσία στα χέρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών η συζήτηση για φορολόγησή τους είναι ένας μεγάλος αποπροσανατολισμός και μια μεγάλη απάτη! Διότι αν κάποιος αποφασίσει να τους φορολογήσει, υπάρχουν και τα τανκς, τα οποία μάλιστα θα κατέβουν να υπερασπίσουν τα εργοστάσιά τους από τους βρωμοεργάτες στο όνομα της δημοκρατίας και της ομαλότητας!

Ήξεραν οι Λακεδαιμόνιοι, ήξερε κι η ίδια η αριστερή κομπανία ότι όποιος αναλάβει να κυβερνήσει στα πλαίσια αυτού του κανιβαλικού συστήματος που ονομάζεται καπιταλισμός θα είναι ένας φτηνός διαχειριστής σε μια ξένη εξουσία! 
Επέλεξαν οι ψευτοαριστεροί να κυβερνήσουν υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των “μεγαλοκαρχαριών”, ξεζουμίζοντας τον λαό, επέλεξαν κι οι Λακεδαιμόνιοι να κρατήσουν ψηλά τη σημαία ανοίγοντας τον δρόμο ώστε τα καράβια που φτιάχτηκαν με το αίμα και τον ιδρώτα εργατών να γίνουν λαϊκή ιδιοκτησία! Σ’ εκείνην την διακυβέρνηση θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με το λαό! Όσο προετοιμάζουν την λαϊκή εξουσία δεν πρόκειται να παραστήσουν τον ηθοποιό σε καμία προσπάθεια εξαπάτησης του λαού, ντυμένη με πορφυρό μανδύα, παρά με όλη τη δύναμη της φωνής τους θα συνεχίσουν να φωνάζουν: “Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες”!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ