13 Απρ 2016

Και την άλλη Κυριακή τρώvε τον λαό για αρνί…

 Και την άλλη Κυριακή τρώvε τον λαό για αρνί…


gallery thumbnail
Η πολιτική αγυρτεία σε πρωτοφανή μεγαλεία! Η κυβέρνηση των υπηρετών της άρχουσας τάξης, που φόρεσαν πορφυρούς μανδύες για να παραστήσουν τους αριστερούς και να κοροϊδέψουν τον λαό, μπορούν να μετατρέψουν τα πιο απίστευτα ανέκδοτα, τα πιο μεγάλα παραμύθια σε πραγματικότητα! Έτσι ο αριστερός θίασος, μετά από σκληρή σαρακοστιανή διαπραγμάτευση, ετοιμάζεται σε συνεργασία με το διεθνές υπηρετικό προσωπικό των τοκογλύφων, να φέρει Πασχαλιάτικα στη Βουλή τη νέα σφαγή του λαού, με φόντο ένα κακοπαιγμένο καβγαδάκι μεταξύ τους, με την κυβέρνηση να παριστάνει τον βράχο στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και τους διεθνείς αντιλαϊκούς οργανισμούς να ζητούν πιο σκληρά μέτρα! Δηλαδή ο θεομπαίχτης που πέταξε τα λουλούδια του, πατώντας με τις βρώμικες παπουτσάρες του, στην μάντρα της θυσίας, ο τύπος που εξελέγη σκίζοντας μνημόνια ντόπια και ξένα, ο πανηγυρτζής που παράστησε την πασιονάρια θα περάσει τον λαό στη σούβλα για να τον ψήσει το Πάσχα του 2016 και θα το κάνει με ταρατατζούμ, πανηγυρίζοντας γιατί πέτυχε καθώς θα γυρίζει ο λαός στη σούβλα να τον πασαλείβουν με ελαιόλαδο και όχι με λιωμένο λίπος (μπλιαχ)!!
Ο θεομπαίχτης που ψήφισε μνημόνιο τον Δεκαπενταύγουστο, δεν διστάζει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της σφαγής το Πάσχα του 2016! Δεν διστάζει να αναπαραστήσει τα Θεία Πάθη ανεβάζοντας στο σταυρό τον λαό, βάζοντας στον Επιτάφιο τον λαό, θάβοντας βαθιά στο χώμα τον λαό και τσιμεντάροντας καλά τον τάφο για να μην μπορέσει να αναστηθεί! Σκέφτηκε ο παμπόνηρος οπορτουνιστής ότι ο λαουτζίκος που έχει προγραμματίσει να φύγει στο χωριό για να περάσει φθηνά ή τζάμπα τις ημέρες του Πάσχα δεν πρόκειται να μείνει στην Αθήνα για να περικυκλώσει τη Βουλή! Σκέφτηκε ο πολιτικός απατεώνας ότι ο επαγγελματίας που στην 24ωρη απεργία έκλεισε το μαγαζί του και διαμαρτυρήθηκε μαζί με τον υπόλοιπο λαό μαζικά, δεν θα κλείσει το μαγαζί του παραμονές του Πάσχα,αφού αυτές τις ημέρες περιμένει για να κάνει ταμείο, μιας και τις υπόλοιπες σκοτώνει μύγες! Σκέφτηκε ο ψεύτης που εξαπάτησε τον λαό υφαρπάζοντας την ψήφο του ότι το κλίμα των ημερών του Πάσχα θα αποπροσανατολίσει την λαϊκή αντίδραση! Ίσως ακούσουμε μάλιστα και ιστορίες για αγρίους περί της ασέβειας πραγματοποίησης διαδηλώσεων κατά την Μεγάλη Εβδομάδα! Ο αυτόκλητος κομμουνιστής χρησιμοποιεί για δεύτερη φορά τη θρησκεία για να σκυλεύσει το πτώμα του λαού!
Θα τον ζήλευαν πολλοί για την μαεστρία με την οποία ενορχηστρώνει την επίθεση των “μεγαλοκαρχαριών” σε βάρος των ανθρώπων του μόχθου. Θα τον ζήλευε ο Ανδρέας που μέχρι την εμφάνιση του Ελπίδα είχε αποδειχθεί ο μεγαλύτερος παπατζής! Πιο πολύ όμως θα τον ζήλευε ο πατέρας του Ανδρέα και ο Πλαστήρας, γιατί ο σημερινός λαοπλάνος ετοιμάζεται να εκτελέσει τον λαό ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα και μάλιστα μετά Βαΐων και κλάδων!
Φέτος ο “Ελπίδας” έχει σκοπό να μην αφήσει τον κόσμο να κάνει ανάσταση. Έχει σκοπό να τον θάψει οριστικά και αμετάκλητα! Όμως ο λαός αυτήν τη φορά ξέρει. Ξέρει ότι ετοιμάζεται να ψηφίσει τους νόμους λαιμητόμους του Ασφαλιστικού και του Φορολογικού μια κι έξω τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ξέρει ότι ετοιμάζεται να ξαναεκτελέσει τον Μπελογιάννη ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα του 2016! Το Πάσχα το οποίο ο Ελπίδας προσπαθεί να το μετατρέψει σε θάνατο χωρίς ανάσταση του λαού, ο λαός πρέπει να το αντιστρέψει γκρεμίζοντας και θάβοντας τους επίδοξους φονιάδες του, τους σταυρωτήδες του! Αυτό το Πάσχα πρέπει να βουλιάξουν οι δρόμοι κι οι πλατείες, ο λαός πρέπει να μην αφήσει να ανεβάσουν τον Χριστό στο σταυρό γιατί Χριστός είναι ο ίδιος ο λαός, δεν πρέπει να αφήσει να εξελιχθεί άλλο το δράμα του γιατί δεν θα έχει ανάσταση! Τη Μεγάλη Βδομάδα του 2016 ο λαός πρέπει να την μετατρέψει σε Κυριακή της Ανάστασης! Αρκετά καρφιά έμπηξαν στη σάρκα του! Φτάνει πια! Δεν πάει άλλο! Το Πάσχα του 2016 πρέπει να γκρεμίσει μνημόνια και αφεντικά ανασταίνοντας τον ίδιο του τον εαυτό, όχι με θαύματα, αλλά με τον δικό του αγώνα, με τις δικές του πλάτες τσακίζοντας τους βασανιστές του!
Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα πρέπει να πλημμυρίσει από οργή, όχι από κατάνυξη! Φτάνει πια η κατάνυξη στην οποία πατάνε τα παράσιτα οι πλουτοκράτες για να σταυρώσουν τον λαό! Παραμονές του Πάσχα του 2016 το λαϊκό ποτάμι πρέπει να πλημμυρίσει τους δρόμους όλης της χώρας. Και θα περπατούν μπροστάρηδες στο ποτάμι αυτό της Ανάστασης ο Ιωακείμ της Κοζάνης κι ο Αντώνιος της Ηλείας αντάμα με τον Παπαφλέσσα και τον Μπελογιάννη και θα έχουν απέναντί τους τον Ιερώνυμο της χούντας, τον Δαμασκηνό της Γερμανοεγγλέζικης κατοχής και την “αριστερή” πανούκλα της “αλλαγής”!
Όλοι στους δρόμους μαζί με τις ταξικές δυνάμεις Πάσχα του 2016, για το γκρέμισμα των μνημονίων και για το άνοιγμα του δρόμου της συντριβής της σάπιας εκμεταλλευτικής κοινωνίας και της κατάκτησης εκείνης της κοινωνίας της χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Όλοι στους δρόμους για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ