27 Αυγ 2016

Εικόνες απ΄το ... μέλλον μας

 Εικόνες απ΄το ... μέλλον μας



   Δηλαδή πως αλλοιώς να μας το πεί για να το καταλάβουμε ??
   Μήπως ... εκφασισμό της "πολιτισμένης" δυτικής αστικής "δημοκρατίας" ή ανοιχτό πολιτικό φασισμό ??
   Εχουμε καταλάβει οτι όσο η αστική τάξη θα εγκαταλείπει την "δημοκρατία" της για τα μάτια του μοντέρνου φασισμού (επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο) ... οι μόνοι που θα υπερασπίζονται την όποια δημοκρατία θα είναι οι λαοί και κανένας άλλος ??
   Εχουμε καταλάβει οτι η μεγάλη παγίδα είναι τώρα οι λαοί να επιτρέψουν στον αστό να σώσει το τομάρι του με τον ανοιχτό φασισμό ... και όταν περάσει η μπόρα οι ίδιοι λαοί να αναστηλώσουν ξανά μια "μοντέρνα" αστική "δημοκρατία" ... βαθύτερα, πλατύτερα και σχεδόν οριστικά εκφασισμένη - αφού αυτή είναι η αναπόδραστη τάση του ιμπεριαλισμού ?? 
   Εχουμε καταλάβει ... οτι την δημοκρατία πρέπει να την υπερασπιστούμε όταν καταλύεται ... οχι για να της ξαναδώσουμε την παλιά της μορφή με το δικό μας αγώνα ... αλλά για να την μετατρέψουμε σε δημοκρατία για το λαό ...
   ... δηλαδή διχτατορία για τον αστό ??
   Εχουμε καταλάβει οτι αυτό είναι μονόδρομος ??


Απαντα Λένιν - τόμος 30 - σελ. 93 - Σχετικά με την γελοιογραφία του μαρξισμού
   Εχουμε καταλάβει πως τώρα "ψοφάει" οριστικά το όνειρο ... της εγγυημένης δημοκρατίας ... μέσω της προσκόλλησης στην ισχυρή και "πολιτισμένη" δύση ?? Εχουμε καταλάβει πως αυτή η προσκόλληση που έχει επιλέξει σύσσωμη η ντόπια αστική τάξη για το συμφέρον της ... μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια μιά ώρα αρχύτερα στον φασισμό ??
   Αρχίζει τελικά ο λαός να καταλαβαίνει πως όσο θα "επιμένει" στο κόλλημα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ... τόσο θα οπλίζει τα ντόπια και τα ξένα χέρια που θα του φορέσουν τον φασισμό στο κεφάλι ??



   Ακόμα τίποτα !!! Δεν φαίνεται το φώς στον ορίζοντα.
   Και η εξουσία τι κάνει ??
   Παίζει με τα ένστικτα του λαού. Τάζει "εθνικά" μεγαλεία ... και αμπαλάρει τον εκφασισμό σαν την μοντέρνα μορφή της πραγματικής δημοκρατίας. 
   Ξέρετε ... 
   ... τα μεγαλεία θέλουν και θυσίες 
   ... η πολυπόθητη ανάπτυξη έχει και τις σκοτεινές της πλευρές - έτσι είναι η ζωή  !!!
   ... για να δυναμώσει η "δημοκρατία" δεν πρέπει να περνάει μέσα απο τις πύλες των εργοστασίων - θα καταστραφούμε, δεν το βλέπετε, δεν αντέχει η οικονομία 
   ... για να σώσεις το τομάρι σου απ΄τον ισλαμοφασίστα (μας) δεν πρέπει να φοβάσαι τον χριστιανοφασίστα μας, το καλό μας θέλει
   ... έχει και η πολύ δημοκρατία τα προβληματά της, χρειάζεται ένα ρεγουλάρισμα 
   ... τι να την κάνουν την δημοκρατία - εκεί στην φιδοφωλιά της Ευρώπης - το κέρδος που θα μας σώσει για να βγεί θέλει τεχνοκράτες, οχι δημοκράτες 
   ... εδώ που τα λέμε παραείναι χαλαρή η δημοκρατία για να αναγκάσει τον τεμπέλη να δουλέψει 
       -Και τι να κάνουμε ?? Να σκύψουμε στην γραφειοκρατία της ΕΕ ??
   ... μόνο η ευρωπαική γραφειοκρατία έχει τον τρόπο - την τεχνογνωσία βρε παιδί μου - να στίβει και την τελευταία σταγόνα αίμα και ιδρώτα του εργάτη - εεεε και μην ακούτε τους κομμουνιστές, αυτοί θέλουν να μας φορέσουν στο κεφάλι τη γραφειοκρατία !!!
   ... πως θα ενισχυθεί η δημοκρατία εαν δεν ξεβρακώσουμε και τις μουσουλμάνες στις παραλίες ?? 
   ... δημοκρατία ρε αρκεί να μην μπαίνει στο μάτι των οίκων αξιολόγησης !!!
   ... τι σκατά δημοκρατία θέλουμε εαν δεν μπορεί ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς να τραπεζώνεται με την ευρωπαική σοσιαλδημοκρατία - για το σοσιαλισμό παλεύουμε όλοι
   ... δημοκρατία ρε, στο τόπο που γεννήθηκε και ας γεννήθηκε πάνω στο σβέρκο των δούλων. Τι ?? Δεν κατάλαβα ?? Θέλουν και οι άλλοι δημοκρατία ?? 
   ... δημοκρατία ρε, το υπέρτατο αγαθό, έστω και με 250 € το μήνα    
   ... δημοκρατία ρε, ατομική ελευθερία στη πρέζα, στο γαμήσι, στην πουτανιά, στο θεό που πιστεύω, στον τρόπο που εκφράζομαι ... γιατί εκφράζομαι. Τι θέλετε ρέ ?? Να μην πάω Μύκονο ??
   ... δημοκρατία ρε, ατομική ελευθερία αρκεί να μην μπλέκω με τους άλλους που λένε για αγώνες και τέτοια μπανάλ. Πιό μάγκες είναι αυτοί απο μένα ??
   ... δεν είμαι εγώ δημοκράτης ?? Εγώ που ανέχομαι τους πάντες αρκεί να μη με βρωμίζουν με τη μπόχα τους ??
   ... δημοκρατία ρε, ιδιωτική δημοκρατία
   ... και επειδή είμαι δημοκράτης τι νομίζετε ?? Δεν μπορώ να βρώ πέντε, δέκα, είκοσι, εκατό, χίλιους μαλάκες να τους δώσω δουλίτσα να φάνε ψωμάκι, να βγάλω και εγώ το κέρδος μου ?? Ασχετα εαν οι συνθήκες τώρα δεν μου το επιτρέπουν ... αύριο ποιός ξέρει. Αυτό είναι ... η δημοκρατία σας πρέπει να βρεί την ισορροπία της με το κέρδος μου !!! 
   ... δημοκρατία ρε, ιδιωτική κερδοσκοπική δημοκρατία. Και είμαστε όλοι καλά, και εμείς οι μάγκες και σείς οι μαλάκες
   ... που ακούστηκε ρε πως η δημοκρατία θα χαντακώσει τους αρίστους ... εμάς όλους δηλαδή
   ... μπορείς κύριε να βγάλεις κέρδος ?? Κάντο δεν θα στο αμφισβητήσω εγώ ... το λαρύγγι θα σου φάω, για την δημοκρατία για την ανάπτυξη     
   ... δημοκρατία ρε, αυτό είναι το μέλλον μας
  

   Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται ο πρωθυπουργός Τσίπρας και προτείνει ... φόρουμ των αριστερών με τους σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης ... για να σωθούμε  λέει απο τον νεοφιλελευθερισμό και τον εκφασισμό !!! Θα μας σώσει απ΄το φασισμό ο Τσίπρας και οι σοσιαλδημοκράτες !!! Συμπέρασμα: Η απόγνωση της θέσης που έχουν καταντήσει και το συνειδητό στρώσιμο του χαλιού στον φασισμό που αντικειμενικά έχουν αναλάβει ... τους κάνει αδίστακτους.
   Και ο λαός ??
   Οσο σανό και να καταναλώσει, όσο μικροαστική μαλακία και να καταπιεί, όσο οπορτουνισμό και να ρουφήξει ... αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ... οτι αν συνεχίσει να κάθετε στον καναπέ, το τέρας θα τον κατασπαράξει αν δεν το υπηρετήσει δουλικά
   ... ή οτι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το τέρας.
            
               
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ