12 Απρ 2017

ASANT MUST GO....

Τελείωσε άδοξα για την δύση η "αραβική άνοιξη", ο παγωμένος και σκοτεινός χειμώνας της νέο-αποικιοκρατίας. Περισσότερα από πέντε χρόνια επίθεσης εναντίον της Συρίας και πρόσταγμα όλων των δυτικών κυβερνήσεων ("αριστερών" και δεξιών):  "Assad must go!"


"360.000 ξένοι υπήκοοι πολεμούν στη Συρία, στο πλευρό των εξεγερμένων, από την έναρξη της κρίσης κι εκ των οποίων 95.000 σκοτώθηκαν από τον Συριακό στρατό"... επισημαίνει το Γερμανικό Ίδρυμα Στρατηγικών Μελετών "Firil" (Center for German Studies "Firil",Berlin. Germany).


Εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφόροι από 85 χώρες,
 εκατοντάδες χιλιάδες δολαρίων από επίσημες ενισχύσεις των "εξεγερμένων" από τις δυτικές χώρες, Αλ Κάιντα, "ισλαμικό κράτος",  Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ

The Washington Post, January 27, 2015

Στρατόπεδα εκπαίδευσης των τρομοκρατών
 στην Τουρκία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και φυσικά στη γειτονιά μας, στο Κόσοβο, δίπλα στη μεγαλύτερη αμερικάνικη βάση στον κόσμο (Bondsteel).

Τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των λεγόμενων "ισλαμιστών" στο Κόσοβο, δεν είναι πλέον θεωρίες συνομωσιολογίας. Στις 27 Ιούλη 2016, το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της Ιταλίας (Espresso-Repubblica), τεκμηριώνει: "Isis, το στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Κόσβο; Βρίσκεται δύο βήματα από την αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ" (L'Espresso: Isis, il campo di addestramento in Kosovo? È a due passi dalla base americana della Nato)... "Το ισλαμικό κράτος διαθέτει στο Κόσοβο, τουλάχιστον πέντε στρατόπεδα εκπαίδευσης. Το μεγαλύτερο δίπλα στη βάση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, τη μεγαλύτερη στρατιωτική δομή των ΗΠΑ εκτός συνόρων. Εκπαιδευτές πρώην στρατιωτικοί του UCK, οι ΄ήρωες΄ του πολέμου εναντίον της Σερβίας...".


Ναι... στο Κόσοβο, το παράνομο και μη αναγνωρισμένο προτεκτοράτο που θέλουν να προσδώσουν κρατική οντότητα (όπως και στην κατεχόμενη Κύπρο), παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο οι "μεγάλες δυνάμεις" και επισκέπτεται ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς (ΕΡΤ, 14 Ιούλη 2015: Τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωατλαντική πορεία του Κοσόβου... τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στις συνομιλίες που είχε σήμερα στην Πρίστινα).


Στο παράνομο "κρατίδιο" του Κοσόβου, ο κ. Κοτζιάς είχε συνάντηση και με τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Χασίμ Θάτσι. Τον Hashim Thaçi (στην αλβανική), εγκληματία του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK), που στοχεύει τη "Μεγάλη Αλβανία", μέχρι και την Πρέβεζα. Ο συνομιλητής του κ. Κοτζιά, που έλαβε τη "στήριξη της Ελλάδας στην ευρωατλαντική πορεία του Κοσόβου", έχει στην πλάτη του τις κατηγορίες της έκθεσης του ειδικού εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντικ Μάρτι, για το οργανωμένο έγκλημα με στοιχεία από πηγές και του FBI, αλλά και άλλων υπηρεσιών, την εμπλοκή του σε υπόθεση εμπορίας οργάνων από αιχμαλώτους πολέμου, όταν ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου (UCK) μαχόταν με τις σερβικές δυνάμεις.

Σ' αυτό το παράνομο "κρατίδιο", δίπλα στην πατρίδα μας, εκπαιδεύονται οι "εξεγερμένοι" στη Συρία, για να ανατρέψουν το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ".
 

Είκοσι (20)
 τέτοια στρατόπεδα εκπαίδευσης "τρομοκρατών" στα Βαλκάνια, επισημαίνει το έγκυρο κι όχι "κομμουνιστικό" L'Espresso.

Η επίσημη Ελλάδα,
 η πατρίδα μας για την οποία όλοι οι πολιτικοί και κόμματα αναζητούν κοινή "εθνική" στάση για την αντιμετώπιση των "προσφύγων-μεταναστών" και την είσοδο δολοφόνων "τζιχαντιστών" (φεύγουν σαν ποντίκια από βυθιζόμενο πλοίο, μετά τη νικηφόρα πορείατου Αραβικού στρατού της Συρίας), οι επίσημες κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, έχουν κοινή "εθνική" πολιτική, για να φύγει ο εκλεγμένος πρόεδρος της Συρίας, ο χειρούργος γιατρός Άσαντ. Τα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου της βουλής" τηρούν χωρίς καμία παρέκκλιση τις πολιτικές δεσμεύσεις της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας" και του ΝΑΤΟ.

Ο Δ. Αβραμόπουλος στην 4η Συνάντηση των "Φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο...για να φύγει ο "δικτάτορας" Άσαντ και να φέρουν οι τζιχαντιστές τη "δημοκρατία"...

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διέκοψε της διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα (Τι υποκρισία... "μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη φίλη χώρα...") και συμμετέχει -μαζί ΚΑΙ με την «Βόρεια Κύπρο», δηλαδή το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο, μαζί με το παράνομο κρατίδιο του Κοσόβου και την «Μακεδονία», δηλαδή τη FYROM, τις γνωστές χώρες της δύσης και τα μοναρχικά δικτατορικά αραβικά καθεστώτα, στην "Ομάδα Φίλων του Λαού της Συρίας"...

Επιπροσθέτως, επέβαλε
 εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, με πλήρη απαγόρευση πώλησης ελληνικών προϊόντων και εμπορικών-οικονομικών συναλλαγών, για να πέσει το "δικτατορικό" καθεστώς Άσαντ.

Η επόμενη κυβέρνηση στην ίδια "εθνική" πολιτική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μπαρμπαρουσιάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κότες

2310net Επιτέλους Σαββατοκύριακο και ελεύθερος χρόνος να γράψω ένα κειμενάκι. Όσο το γράφω, ψάχνω...

TOP READ