30 Μαΐ 2017

Μίσος με κέρατο και μίσος χωρίς κέρατο…

      


Περίεργη αντίληψη του μίσους και διαχωρισμός του σε μίσος με κέρατο και σε μίσος χωρίς κέρατο!
Ο Φιλιππάκης κατηγορείται από τον Στουρνάρα επειδή τον μισεί και εύχεται τον τραυματισμό του! Επεμβαίνει λοιπόν το κράτος για τις ευχές μίσους του Φιλιππάκη σε βάρος του Στουρνάρα! Αυτό είναι το μίσος με το κέρατο γι’ αυτό και έχουμε επέμβαση από το κράτος!
Ο λαός βασανίζεται από τον Στουρνάρα και τους διάφορους Στουρνάρες που αλλάζουν απλά τα ονόματά τους σε Τσίπρας, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης, Καρατζαφέρης, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Γεννηματά, ο λαός κατηγορεί όλους αυτούς ότι τον μισούν εμπράκτως με βασανισμούς κι όχι με ευχές, αλλά το κράτος δεν επεμβαίνει σε βάρος όλων αυτών! Αυτή η δεύτερη περίπτωση μίσους είναι το μίσος χωρίς κέρατο!
Επέμβαση λοιπόν του κράτους και δίωξη της ευχής μίσους, αλλά στήριξη της πρακτικής του μίσους! Γιατί άλλα μέτρα και άλλα σταθμά;! Γιατί μίσος με κέρατο και μίσος χωρίς κέρατο;! Γιατί οι «μεγαλοκαρχαρίες» και οι υπάλληλοί τους έχουν το δικαίωμα να βασανίζουν και να ξεζουμίζουν τον λαό οδηγώντας τον στον θάνατο, ενώ αντίθετα ο λαός δεν δικαιούται να εύχεται ούτε τον θάνατό τους! Ο λαός το μόνο που μπορεί να λέει μεγαλοφώνως, ακόμη και να σκέπτεται, είναι «ο Θεός να μας κόβει μέρες και να τις δίνει χρόνια στον Στουρνάρα, στον Σαμαρά και στον Τσίπρα!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ